N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Tarp mirusiųjų
Play Dead (2022)
Žanras: Siaubo, trileris
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2022-12-09
Trukmė: 1h 46 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Nuo gruodžio 9 dienos kino teatruose – naujausias filmo „Teminatorius 5“ kūrėjų darbas, šiurpą keliantis siaubo filmas „Tarp mirusiųjų“. Pagrindinį vaidmenį jame atlieja serialo „Jaunosios melagės“ žvaigždė Bailee Madison.

Kriminologijos studentė Chloja (akt. Bailee Madison) priversta suvaidinti savo pačios mirtį. Tik tokiu būdų ji galės patekti į morgą, kuriame saugomi įkalčiai, susiję su jos jaunesniojo brolio ir buvusio vaikino nusikaltimu. Savo buvusio vaikino ji nebeišgelbės – ginkluoto apiplėšimo metu jis žuvo, tačiau ji privalo padaryti viską, kad brolis nebūtų nuteistas. Chloja ryžtasi beprotybei – medikamentų pagalba trumpam panirusi į klinikinę mirtį atsiduria tarp daugybės mirusiųjų kūnų.

Patekusi į vidų ji greit sužino, kad morgui vadovauja - psichopatas teismo medicinos ekspertas (akt. Jerry O'Connell), užsiimantis prekyba žmonių organais. Deklaravęs savo „pacientų“ mirtį, iš tikro jis medicininių prietaisų pagalba palaiko žmonių gyvybę, kad galėtų juos išmėsinėti ir, atsiradus užsakymui, išplėšia jų inkstus, kepenis, plaučius, akių ragenas ir realizuoja juodojoje rinkoje. Tarp tokių donorų Chloja atranda ir pusiau gyvą savo buvusį vaikiną Rosą (akt. Chris Lee), kurio kūnas paruoštas organų transplantacijai...

Sužinojęs, kad morge yra ne vienas, maniakas skrodikas ima persekioti Chloją. Už jaunos merginos organus juodoji rinka moka milžiniškus pinigus. Kovodama už išgyvenimą Chloja supranta, kad baisiausia morge yra ne mirusieji, o gyvieji… Kruvinos gaudynės kinuose prasideda nuo gruodžio 9 dienos.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Patrick Lussier

Vaidina: Bailee Madison („Jaunosios melagės“, „Tiltas į Terabitiją“), Jerry O'Connell, Chris Lee ir kt.