N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Vasaros akcija vaikams: Batuotas katinas Pūkis: paskutinis noras (dubliuotas)
Puss in Boots: The Last Wish (dubbed) (2022)
Žanras: Animacija, nuotykių, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-12-21
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Visų mylimas, pieną lakti mėgstantis ir bebaimis batuotas katinas Pūkis sugrįžta su nauju nuotykiu.

Pirmą kartą per daugiau nei dešimtmetį kino studija „DreamWorks Animation“ pristato naują nuotykį – žaliojo žmogėdros Šreko pasaulyje drąsusis batuotas katinas sužino, kad jo aistra pavojams ir saugumo nepaisymas padarė didžiulę žalą – Pūkis neteko net aštuonių iš devynių gyvybių.

Norėdamas atkurti prarastas gyvybes, batuotas katinas privalo surasti mitinę Norų žvaigždę. Jis leidžiasi į kelionę Juoduoju mišku, kur už kiekvieno kampo slypi nuotykiai ir pavojai – Auksaplaukė, trijų lokių šeimos gauja, apgavikas Džekas Horneris ir net bauginantis premijų medžiotojas, didysis blogasis vilkas.

Tačiau likus tik vienam gyvenimui, Pūkiui teks nusižeminti ir paprašyti pagalbos savo buvusios partnerės ir priešės – žaviosios Kitės su minkštomis letenėlėmis. Prie paieškos taip pat prisijungs beprotiškai plepus ir nenumaldomai linksmas šunelis Agurkėlis.

Kiekvienas nuotykis tebūnie kaip paskutinis.

Filmas rodomas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisavo: Joel Crawford („Krudžiai 2. Naujasis amžius“)

Lietuviškai įgarsina: Batuotas Katinas Pūkis – Darius Miniotas, Kitė Minkšta Letenėlė – Severija Janušauskaitė, Agurkėlis – Julius Žalakevičius, Džekas Horneris – Vytautas Rašimas, Auksaplaukė – Viktorija Vyšniauskaitė, Tėtis Lokys – Irmantas Jankaitis, Mama Lokė – Lina Budzeikaitė, Mažasis Lokiukas – Rokas Jama Grajauskas, Etiškas Vabdzdys – Ridas Žirgulis, Mama Luna – Rimantė Valiukaitė, Vilkas – Sakalas Čiumačenko, Veterinaras – Jurgis Marčėnas. Balsai epizoduose: Benas Sakalauskas, Aleksandras Dirmantas