N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
One Piece Film: Red (specialusis seansas originalo kalba)
One Piece Film: Red (2022)
Žanras: Animacija, anime
Sukurta: Japonija
Platintojas: Piece of Magic Entertainment
Kino teatruose nuo: 2022-11-03
Trukmė: 1h 55 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Lapkričio pradžioje „Forum Cinemas“ sales užpildys japoniška muzika ir anime magija. Į Lietuvą atkeliauja naujausias šio žanro šedevras – filmas „One Piece Film: Red“. Gimtosios šalies kino teatruose pradėtas rodyti rugpjūčio pradžioje, filmas jau tapo žiūrimiausia šių metų juosta Japonijoje. Negana to, rugsėjo 11 dienos duomenimis, „One Piece Film: Red“ jau yra 14-as pelningiausias visų laikų Japonijos filmas tėvynėje ir 18-as pelningiausias pasaulyje.

Filmo centre – mergina Uta: nuostabaus balso savininkė, mylimiausia dainininkė pasaulyje. Žmonės ją pažįsta vien iš balso, nes iki šiol Uta savo tapatybę slėpė. Būtent „iki šiol“, nes artimiausiame koncerte pagaliau bus atskleista, kas ji yra iš tikrųjų. Artėjant didžiojo koncerto dienai, įtampa didėja eksponentiškai, kol galų gale laukiančius gerbėjus supurto žinia, jog Uta yra galingojo piratų vado Šankso duktė.

Anime ir mangos (japoniškų komiksų) mylėtojams pavadinimas „One Piece“ yra puikiai žinomas: pieštiniai herojai savo kelionę pradėjo dar 1997 m., o pirmas serijos filmas pasirodė 2000-aisiais. „One Piece Film: Red“ yra jau 15-oji frančizės juosta, kuri, panašu, užkariaus ne tik Japoniją. Pavyzdžiui, Prancūzijoje šis filmas irgi jau sumušė visų laikų anime juostų populiarumo rekordus.

Nesvarbu, ar jau esate anime gerbėjas, ar tik norėtumėte susipažinti su šiuo kino žanru – naujausias Japonijos šedevras „One Piece Film: Red“ patenkins visus poreikius.

Specialusis seansas originalo kalba be lietuviškų subtitrų.