N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Coldplay Music Of The Spheres Live Broadcast From Buenos Aires
Coldplay Music Of The Spheres Live Broadcast From Buenos Aires (2022)
Žanras: Filmas-koncertas
Platintojas: Trafalgar Releasing
Kino teatruose nuo: 2022-10-29
Trukmė: 2h 30 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Spalio 29 dieną (šeštadienį) „Forum Cinemas“ sales sudrebins supergrupė „Coldplay“. Tiesiogiai iš Buenos Airių bus transliuojamas pasaulinio koncertų turo „Sferų muzika“ (Music of the Spheres) pasirodymas. Pustrečios valandos trukmės koncertą Argentinos sostinės stadione gyvai stebės daugiau nei 60 tūkst. žmonių, o prie jų prisijungs šimtų kino teatrų žiūrovai visame pasaulyje.

Devintąjį savo albumą „Music of the Spheres“ „Coldplay“ išleido pernai spalio mėnesį. Pasaulinis koncertų turas tuo pačiu pavadinimu startavo šių metų kovo 18 d. Kosta Rikoje. Koncertas, kuriuo galės mėgautis „Forum Cinemas“ žiūrovai, bus jau 67-asis turo pasirodymas, o iš viso iki kitų metų liepos 19-os „Coldplay“ yra suplanavę daugiau nei šimtą koncertų abiejuose Amerikos bei Europos žemynuose. Kol kas (iki rugsėjo mėnesio) naujojo turo koncertuose iš viso jau apsilankė pusšešto milijono žmonių.

Kaip ir ankstesniuose „Coldplay“ koncertiniuose turuose, žiūrovai gali neabejoti, kad Chris‘as Martin‘as, Guy‘us Berryman‘as, Jonny‘is Buckland‘as ir Will‘as Champion‘as kiekvieno pasirodymo metu atiduos visą savo energiją, o specialieji efektai, scenografija ir netikėti kviestinių svečių pasirodymai užgniauš kvapą.

Ypatingų spalvų tiesioginei transliacijai suteiks ir jos režisierius, britas Paul‘as Dugdale‘as, laikomas vienu geriausių mūsų dienų pop muzikos renginių režisierių pasaulyje. Šio BAFTA laureato ir GRAMMY nominanto darbų sąraše – bendradarbiavimas su tokiomis žvaigždėmis kaip Paul McCartney, „Rolling Stones“, Adele, Kylie Minogue, „Prodigy“, Ed Sheeran, Harry Styles, Liam Gallagher, Ariana Grande, Taylor Swift ir Lenny Kravitz.

Pasinerkite į nuostabų audio ir vizualinį spektaklį, kurį su kiekvienu savo koncertu kuria britų supergrupė „Coldplay“. Jų koncertinio turo „Music of the Spheres“ pasirodymas tiesiogiai iš Argentinos „Forum Cinemas“ teatruose bus transliuojamas spalio 29 dieną.