N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
AFTER. Kai tapome laimingi
After Ever Happy (2022)
Žanras: Drama, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2022-09-02
Trukmė: 1h 59 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Šimtus milijonus kino gerbėjų visame pasaulyje sužavėjusi pasaulinio Anos Todd bestselerio ekranizacija apie audringą Tesos ir Hardino meilę grįžta į didžiuosius kino ekranus. Nuo rugsėjo 2 dienos, didžiuosiuose kino ekranuose, žiūrovų laukia šios istorijos tęsinys „AFTER. Kai tapome laimingi“. Nevaržoma aistra, seksualumu, atvira erotika pulsuojanti romantinė drama visiems, išsiilgusiems tikrų jausmų.

Tesa (akt. Josephine Langford) nebėra ta naivi ir patikli mergaitė, kurios pasaulį iki pamatų sudrebino pažintis su gražuoliu Hardinu (akt. Hero Fiennes Tiffin) ir kurį ji besąlygiškai pamilo. Jai reikia apsispręsti visiems laikams ar verta tęsti santykius, kupinus nuodėmingos aistros, bet tuo pačiu atneša ir daug nusivylimų bei nežinomybės. Hardinas labai sudėtinga asmenybė – jis nuolat kovoja su savo vidiniais demonais, o atskleistos paslaptys apie tėvą į jo gyvenimą įneša dar daugiau sumaišties.

Sietle Tesą ištinka baisus likimo smūgis. Dabar, kaip niekad anksčiau, jai reikia Hardino buvimo šalia, apkabinimų, patarimų ir palaikymo, bet užuot padėjęs, jis ją atstumia ir paskęsta savo mintyse. Sunkiausiu gyvenimo momentu Tesa lieka visiškai viena! Dabar ji gali pasikliauti tik pačia savimi ir senais draugais. Tačiau vos tik nusprendus pradėti naują gyvenimo etapą, prieš akis išnyra Hardinas. Supratęs kaip stipriai vėl įskaudino Tesą jis grįžta ne tik atsiprašyti, bet ir atskleisti mažytę paslaptį – jis rašo knygą, kurioje bus atskleista jųdviejų aistringos meilės istorija. Hardinas prisipažįsta, kad Tesa atnešė į jo gyvenimą daug šviesos, apie kurią iš knygos puslapių sužinos visas pasaulis.

Tesa įskaudinta Hardino nepastovumo ir neprognozuojamo elgesio… Kaip pasielgti? Atleisti? Pasilikti kartu? Bėgti kuo toliau? Viską pamiršti? Suteikti šansą? Kaip atsispirti tai beprotiškai aistrai, kuri atima sveiką protą, vos tik Hardinas pasirodo ir priverčia pradingti visą ją supantį pasaulį?

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

REŽISIERĖ: Castille Landon

VAIDINA: Josephine Langford („After 1“, „After 2“), Hero Fiennes Tiffin ( „After 1“, „After 2“, Arielle Kebbel („Vampyro dienoraščiai“, „Penkiasdešimt išlaisvintų atspalvių“), Carter Jenkins („Daktaras Hausas“), Chance Perdomo „“Midsomerio žmogžudystės“