N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Superherojai
Supereroi (2021)
Žanras: Komedija, drama, romantinis
Sukurta: Italija
Platintojas: Best Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-08-12
Trukmė: 2h 02 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Vieną itin lietingą dieną Milane susiduria dviejų jaunų žmonių – Anos ir Marko – keliai. Jie dar to nežino, bet tą akimirką jų likimai pasikeičia visiems laikams.

Ana (aktorė Jasmine Trinca) – impulsyvi, kūrybinga, dinamiška ir daug žadanti dailininkė. Šiuo metu jos pagrindinis darbas – komiksų serialas laikraštyje, pasakojantis apie paprastus žmones, turinčius nors ir keistų, bet vis tik supergalių. Tokie netradiciniai superherojai. Markas (akt. Alessandro Borghi) – visiška Anos priešingybė: fizikas, tvirtai įsitikinęs, kad viskas gyvenime yra nulemta tvarkingų dėsnių ir užrašomų formulių.

Prieš susitikdami, Ana ir Markas gyveno savo gyvenimus: Markas yra susižadėjęs su kita moterimi, Ana taip pat nėra vieniša. Tačiau ankstesni gyvenimai greitai netenka prasmės. Prasideda naujas bendros istorijos tarpsnis, kupinas aistros, švelnumo, paslapčių, ginčų, pykčio, meilės, apgavysčių, susitaikymų ir jokiais laikais neatsakyto klausimo: kokių superherojiškų galių privalo turėti pora, norinti būti kartu ir mylėti vienas kitą visą gyvenimą?

Jautri, juokinga, verčianti susimąstyti ir akis atverianti italų juosta „Superherojai“ Lietuvoje pradedama rodyti rugpjūčio 12 dieną.

Filmas italų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Paolo Genovese

Vaidina: Alessandro Borghi, Jasmine Trinca, Vinicio Marchioni