N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Nepakeliamas milžiniško talento svoris
The Unbearable Weight of Massive Talent (2022)
Žanras: Komedija, veiksmo, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Vaidina: Nicolas Cage
Kino teatruose nuo: 2022-04-22
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Veiksmo komedija „Nepakeliamas milžiniško talento svoris“ pasakoja apie kažkada garsų aktorių Nikolą Keidžą (kurį vaidina, be abejo, pats Nicolas Cage‘as), dabar išgyvenantį ne pačius geriausius laikus. Kažkada milijonus žmonių savo talentu žavėjęs aktorius dabar sunkiai gauna netgi epizodinių vaidmenų. Visuomet prabangą ir ekstravaganciją mėgusi žvaigždė įklimpusi į skolas ir sunkiai suduria galą su galu.

Tad kuomet jo agentas (jį vaidina Neilas Patrickas Harris) suorganizuoja milijono vertą darbelį, Nikolui nelieka nieko kito, kaip priimti pasiūlymą. Įvykiams pasisukus netikėta linkme, pavojus ima grėsti aktoriaus buvusiai žmonai ir dukrai, o pats Nikolas Keidžas pasijunta atsidūręs pavojingiausio savo gyvenimo trilerio epicentre.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Tom Gormican

Scenaristas: Tom Gormican, Kevin Etten

Vaidina: Nicolas Cage („Kodas: L.O.B.I.A.I.“, „Karo dievas“, „Uola“, „Dviveidis“, „Kalinių lėktuvas“, „Medaus mėnuo Vegase“, „Paliekant Las Vegasą“), Pedro Pascal („Narcos“, „Mandalorian“, „Ekvalaizeris 2“, „Kingsman. Aukso ratas“, „Nuostabioji moteris 1984“), Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris.