N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Išgyvenęs
The Survivor (2022)
Žanras: Drama, biografinis
Sukurta: JAV, Kanada, Vengrija
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-04-01
Trukmė: 2h 09 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Išsiųstas į Aušvicą, žydas Haris Haftas išgyveno ne tik neįsivaizduojamą koncentracijos stovyklos siaubą, bet ir gladiatorių bokso kovas, kurias buvo priverstas vykdyti savo pagrobėjų džiaugsmui.

Tie, kurie bandė jį sunaikinti, nežinojo, kad Haftą skatina svarbi priežastis, dėl kurios išgyventų retas vyras: siekis vėl susitikti su mylima moterimi.

Po drąsaus pabėgimo ir grįžęs į Niujorką, Haris Haftas panaudoja savo bokso įgūdžius tikėdamasis rasti savo tikrąją meilę. Dėl nepalaužiamo ryžto jis patenka į ringą su tokiomis bokso legendomis, kaip Rokis Marciano, kad susigrąžintų iš jo pavogtą gyvenimą.

Biografinė drama yra paremta tikra istorija apie žmogų, kuris susiduria su didžiausia moraline dilema ir viena didžiausių pasaulio blogybių – nacizmu. Hario Hafto istorija – tai priminimas, kad žmonija gali įveikti kliūtis prieš bet kokią užgimstančią neapykantą dėl rasės ar tikėjimo.

Pagrindinį autentišką, sužaloto, bet niekada dėl Holokausto patirties nepalaužto, boksininko vaidmenį atlieka vienas geriausių savo kartos aktorių Ben Foster.

„Išgyvenęs“ – tai vieno žmogaus kelionė nuo neapsakomo siaubo iki laisvės, atleidimo ir išganymo.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisavo: Barry Levinson („Lietaus žmogus“, „Labas rytas, Vietname“)

Vaidina: Ben Foster, Danny DeVito, Peter Sarsgaard, John Leguizamo, Billy Magnussen, Vicky Krieps, Paul Bates, Charles Brice, Anthony Molinari, Aaron Serotsky