Įvairaus amžiaus žiūrovams
Vasaros akcija vaikams: Raudonoji panda (dubliuotas)
Turning Red (dubbed) (2022)
Žanras: Komedija, animacija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-03-11
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Kino studijos „Disney“ ir „Pixar“ pristato visiškai naują originalią istoriją apie paauglystę.

Pasitikinti savimi moksliukė 13-metė paauglė Mei Lee blaškosi tarp noro likti pareiginga dukra, ir prasidėjusios paauglystės chaoso.

Paauglystė – keistas metas: nebesupranti, ką mėgsti, ir ko nori; draugai, atrodo, nebedraugiški; o kūnas pradeda skleisti keistus kvapus ir garsus... Visiška katastrofa! Tarsi šių pokyčių nepakaktų, netikėtai Mei Lee įgauna dar vieną „paauglišką gebėjimą“: per daug susijaudinusi, ji – „puf“ – ir pavirsta didžiule raudona panda! Būtų juokinga, jei nebūtų… super juokinga!

Pamokanti ir svarbią žinutę nešantis pasakojimas sklidinas patarimų bei linksmų juokelių, kurie padeda drąsiau pažvelgti į paauglystės tikrovę, o tėvams – labiau suprasti paauglystę išgyvenančius savo vaikus.

Filmą sukūrė „Oskaro“ už geriausią 2019-ųjų animacinį filmą „Bao“, pasakojusį apie tėvų ir vaikų santykius, laureatė Domee Shi.

Filmas rodomas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisavo: Domee Shi („Bao“, „Žaislų istorija 4“)

Lietuviškai įgarsino: Luknė Aleknaitė, Kamilė Lebedytė, Lina Valantinaitė, Milėja Stankevičiūtė, Liubomiras Laucevičius, Rimantė Valiukaitė, Saulius Bagaliūnas, Morta Damaševičiūtė, Elijas Malinauskas, Gabija Jaraminaitė, Kristina Andrejauskaitė, Jolita Ross, Jurgis Damaševičius, Saulius Sipaitis ir kt.