N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Siuzana Andler
Suzanna Andler (2021)
Žanras: Drama
Sukurta: Prancūzija
Platintojas: Best Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-02-04
Trukmė: 1h 31 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Žymiosios Margaritos Diuras pjesė keliasi į kino ekranus.

Siuzana Andler (ją vaidina Charlotte Gainsbourg) – į penktąjį dešimtmetį įžengusi moteris, motina ir turtingo verslininko žmona. Norėdama prasiblaškyti, Siuzana atvyksta į Prancūzijos Rivjerą, kur tikisi išsinuomoti jaukią vilą prie jūros ir joje praleisti malonias atostogas su savo meilužiu Mišeliu (akt. Niels‘as Schneider‘is).

Vis tik pagrindinė šio jos sprendimo priežastis – rutina, nuobodybė ir vienišumas – prasiskverbia ir į santykius su Mišeliu. Leisdama laiką su meilužiu, Siuzana vis dar jaučiasi apgaudinėjanti vyrą, nors jis savo žmoną apgaudinėjo nuo pat vestuvių. Situacijos dvilypumas, moraliniai klausimai, sąžinės graužimas ir melas lydi kiekvieną Siuzanos žingsnį, o į bet kokią situaciją – aistrą, tragediją ar pasirinkimo būtinybę – moteris atsako tokiu pat abejingumu. Gal išsinuomoti vilą atostogoms? Gal palikti vyrą? Gal mirtinai nusigerti? Niekam nerūpi. Taip pat ir pačiai Siuzanai.

Pagal žymiosios Margaritos Diuras to paties pavadinimo pjesę sukurtas filmas „Siuzana Andler“, Lietuvoje pradedamas rodyti sausio 28 dieną, vėl suteiks progą pasigėrėti nepaprastu prancūzų aktorės Ch. Gainsbourg talentu.

Filmas prancūzų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Benoit Jacquot.

Vaidina: Charlotte Gainsbourg, Niels Schneider, Nathan Willcocks, Julia Roy ir kt.

DĖMESIO! Respiratorių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.