N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Meilužiai
Lovers (2021)
Žanras: Drama, trileris
Sukurta: Prancūzija
Platintojas: Best Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-01-07
Trukmė: 1h 42 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Vyras, žmona ir jos meilužis iš praeities…

Liza ir Simonas (aktoriai Stacy Martin ir Pierre‘as Niney) mylėjo vienas kitą nuo pat mažų dienų. Vaikystę jie leido Paryžiuje, su tokiais pat miesto vaikais. Niekam ne paslaptis, kad paaugliai prisigalvoja įvairiausių pramogų. Viena tokia iš pirmo žvilgsnio nekalta pramoga baigiasi itin liūdnai. Simonui gresia paauglių kalėjimas, tad jis nusprendžia sprukti. Liza kantriai laukia nors kokios žinutės iš savo mylimojo, tačiau veltui.

Bėga metai. Liza suauga ir išteka už turtingo verslininko Leo (akt. Benoît Magimel‘is). Vienas iš savo atostogų jie nusprendžia praleisti nuostabaus grožio Indijos vandenyno saloje, kur Liza vėl sutinka Simoną. Čia jos buvęs vaikinas dirba virtuvės šefu ir likimo ironijos dėka ruošia vakarienę atostogaujantiems sutuoktiniams. Leo nieko nepastebint, tarp Lizos ir Simono vėl pažyra kibirkštys ir jaunuoliai puola vienas kitam į glėbį.

Ar jiems pavyks išsaugoti paslaptyje savo praeitį ir dabartinius santykius? Aistrai stiprėjant, įtampa kaupiasi ir vis labiau didėja tikimybė, kad įvyks dar vienas nusikaltimas. Erotinis prancūzų trileris „Meilužiai“ Lietuvoje pradedamas rodyti nuo sausio 7 dienos.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas prancūzų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Nicole Garcia

Vaidina: Pierre Niney, Stacy Martin, Benoit Magimel, Christophe Montenez, Nicolas Wanczycki

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 12 metų ir 2 mėnesių GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.