Įvairaus amžiaus žiūrovams
Trys riešutėliai pelenei (dubliuotas)
Three Wishes for Cinderella (dubbed) (2021)
Žanras: Nuotykių, istorinis , šeimos
Sukurta: Norvegija, Lietuva
Platintojas: Travolta, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-01-21
Trukmė: 1h 27 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Po tėvo mirties, kilniaširdė ir drąsuolė Pelenė apsigyvena su žiauriai pamote ir išlepinta įsesere, kurios elgiasi su mergina it su tarnaite. Vieno Pelenės pabėgimo į mišką metu, jaunoji mergina sutinka kelis medžiojančius jaunuolius, kurių tarpe yra ir karalystės princas.

Pelenė iškart pajaučia trauką princui. Deja, jis privalės dalyvauti tėvo iškeltoje puotoje, kurioje turės išsirinkti sau būsimą nuotaiką. Pelenė puotoje dalyvauti negali, tačiau mergina sukaupia drąsa ir, padedama trijų riešutėlių magijos, nusprendžia pati kurti savo likimą. Ar jai pavyks išsilaisvinti iš piktosios pamotės gniaužtų ir rasti tikrąją meilę?

Lietuvoje filmuota viena nuostabiausių ir žinomiausių pasakų Trakų pilį pavers nuostabaus grožio rūmais, kuriuose atsiskleis visiems taip gerai pažįstama meilės istorija. Filme išvysime daug akį traukiančių Lietuvos vaizdų, puikiai atpažįstamą aktorių Kristoferį Hivju iš „Sostų karų“, o Pelenę įkūnys visame pasaulyje žinoma muzikos atlikėja ir aktorė iš Norvegijos – Astrid S.

Filmas remiamas Europos Sąjungos Creative Europe Programos - MEDIA.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisierius: Cecilie Mosli

Scenarijus: Kamilla Krogsveen, Karsten Fullu, Anna Bache Wiig, Siv Rajendram Eliassan

Vaidina: Astrid Smeplass („SKAM“), Kristofer Hivju („Sostų karai“, „Raganius“, „Greiti ir įsiutę 8“), Cengiz Al („SKAM“), Bjorn Sundquist („Jonukas ir Grytutė: Raganų medžiotojai“), Ellen Dorrit Petersen („Telma“).

DĖMESIO! Respiratorių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.