N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Agentės 355
The 355 (2022)
Žanras: Veiksmo, trileris
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-01-14
Trukmė: 2h 03 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Kuomet į nusikaltėlių rankas patenka itin slaptas ir mirtinai pavojingas naujas ginklas, CŽV negali pradėti oficialios paieškų operacijos, neatskleisdama paties ginklo egzistavimo fakto. Kadangi taip pasielgti būtų pernelyg pavojinga, belieka viena išeitis – imtis problemą spręsti neoficialiai. Neginčytina agentūros specialistė tokioms užduotims yra Meisė Braun (aktorė Jessica Chastain).

Susipažinusi su situacija, moteris iš karto supranta, kad viena užduoties neįvykdys. Maža to – net ir agentūros viduje esančių pajėgumų nepakaks: šiai misijai reikės ypatingos komandos. Ir Meisė jau žino, kas ją sudarys: jos „dvynė“ slaptosiose Vokietijos tarnybose Marija (akt. Diane Kruger), buvusi britų agentūros MI6 darbuotoja ir kompiuterių genijus Chadija (Lupita Nyong’o) bei neprilygstama Kolumbijos žvalgybos psichologė ir agentė Grasiela (Penélope Cruz).

Ne visiškai lengvai, bet vis tik įtikinusi agentes prisijungti prie misijos, Meisė sukuria planą ir komanda ima sekti pavogtojo ginklo pėdsakais.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Simon Kinberg

Scenaristas: Theresa Rebeck

Vaidina: Diane Kruger, Penelope Cruz, Jessica Chastain, Lupita Nyong'o, Bingbing Fan

DĖMESIO! Respiratorių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.