Įvairaus amžiaus žiūrovams
Dičkis šuo Klifordas (dubliuotas)
Clifford the Big Red Dog (dubbed) (2021)
Žanras: Komedija, nuotykių, šeimos
Sukurta: JAV, Didžioji Britanija, Kanada
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2022-01-07
Trukmė: 1h 36 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Įsivaizduokite pasaulį, kuriame jūsų šeimos augintinio dydis priklausytų nuo jam skiriamos meilės.

Vieną dieną vidurinės mokyklos mokinė Emilė Elizabetė (akt. Darby Camp), besistengianti pritapti namuose ir mokykloje, sutinka stebuklingą gyvūnų gelbėtoją (akt. John Cleese), kuris jai padovanoja mielą bei mažą raudoną šuniuką.

Tačiau jau sekantį rytą prabusdama savo mažame Niujorko bute ji išvysta milžinišką trijų metrų „mielą šunelį“, kuriam lemta tapti jos geriausiu draugu – dičkiu Klifordu.

Kol jos vieniša mama (akt. Sienna Guillory) yra išvykusi verslo reikalais, Emilė ir jos linksmas, bet impulsyvus dėdė Keisis (akt. Jack Whitehall) pakliūna į vienos godžios įmonės pinkles, kuri siekia pavogti gražuolį dičkį Klifordą. Tad Emilei ir Keisiui tenka gelbėti savo mielą draugą, o šis parodo mergaitei ir jos keistam dėdei tikrąją besąlyginės meilės prasmę.

Tai klasika tapsianti šiuolaikiška širdį šildanti istorija visai šeimai apie tai, kaip žmonės reaguoja į dalykus, kurie yra kitokie nei visi, kupina juokingų išdaigų ir magijos.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisavo: Walt Becker („Alvinas ir burundukai: didžioji kelionė“, „Van Vailderio vakarėlis“)

Lietuviškai įgarsino: Justinas Jankevičius, Elena Katkutė, Vaidotas Martinaitis. Rokas Mizeikis, Eglė Grigaliūnaitė, Jurgis Marčėnas, Arvydas Dapšys, Jonas Šarkus, Vytautas Taukinaitis, Rūta Raciūtė, Airida Gintautaitė, Gytis Balčiūnas, Adomas Stančikas, Genutė Taukinaitienė, Miglė Polikevičiūtė, Vytautas Rašimas.