N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Nekenčiu tavęs!
The Hating Game (2021)
Žanras: Komedija, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-12-03
Trukmė: 1h 43 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Liusė – jauna, protinga ir ambicinga mergina, dirbanti didelėje Niujorko leidykloje. Darbas jai patinka, išskyrus vieną smulkmeną – kartu su ja kabinete sėdintis Džošua. Nuolat pasitempęs, visuomet rimtas, susikaupęs ir žiauriai erzinantis Džošua yra tikros, nuoširdžios ir didelės Liusės neapykantos objektas. Beje, šis jausmas abipusis – Džošua irgi nuoširdžiai nekenčia savo kolegės.

Situacijos toli gražu nepagerina žinia, kad tiek Liusė, tiek Džošua yra kandidatai gauti tą patį darbinį paaukštinimą. Mergina nusprendžia, jog norint nugalėti, reikia keisti taktiką ir į pagalbą pasitelkia flirto kerus. Džošua noriai įsitraukia į naują žaidimą, tačiau, tiek meilėje, tiek konkurencinėje kovoje leistina viskas.

Romantinė komedija „Nekenčiu tavęs!” sukurta pagal rašytojos Sally Thorne to paties pavadinimo knygą. Romanas tapo „USA Today“ bestseleriu, buvo išrinktas į įtakingo Oprah Winfrey žurnalo „visų laikų geriausių romantinių romanų“ dešimtuką bei išverstas į daugiau nei 25 užsienio kalbas.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Peter Hutchings

Vaidina: Lucy Hale („Košmarų sala“, „Tiesa arba drąsa“), Austin Stowell („12 stipriausių“, „Lyčių kova“, „Šnipų tiltas“, „Atkirtis“)

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.