N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
„Gucci mados namai“ su Nagliu Bierancu
House of Gucci with Naglis Bierancas (2021)
Žanras: Drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-11-25
Trukmė: 2h 37 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Seras Ridley Scottas, kuriam lapkričio 30 dieną sukaks jau 84-eri, nepaliauja stebinti dovanodamas žiūrovams vieną už kitą įdomesnius kino reginius. Visai neseniai kinuose karaliavo jo surežisuotas istorinis epas „Paskutinė dvikova“ (angl. „The Last Duel“), o dabar metas atėjo vienam iš laukiamiausių 2021 metų filmų – tikrais įvykiais paremtai dramai „Gucci mados namai“ (angl. „The House of Gucci“).

Praleisti šio reginio neįmanoma, todėl kino blogeriai „Pasiklydę ekrane“ nusprendė padovanoti Jums ypatingą seansą su mados ikona, socialinių tinklų žvaigžde ir didžiuliu kino mylėtoju Nagliu Bierancu.

Renginio metu, kuris įvyks lapkričio 25 dieną „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre, žiūrovų lauks pokalbiai apie madingiausius filmus, madą, „Gucci“ prakės ženklą, aktorius ir kitas populiarias temas. Žiūrovai irgi galės sudalyvauti diskusijoje bei dar ir laimėti puikius rėmėjų įsteigtus prizus.

O jeigu kažkas iš Jūsų ateis apsirengęs „LABAI MADINGAI“, galbūt sulauks papildomo dėmesio ir organizatorių dovanėlės.

Renginio rėmėjai: „Gera Dovana“, „Casa Della Pasta“, „House of Drops“, „Fantazijos“.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Ridley Scott („Marsietis“, „Gladiatorius“, „Paskutinė dvikova“)

Vaidina: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Madalina Ghenea, Salma Hayek, Al Pacino, Camille Cottin, Jeremy Irons, Jack Huston, Reeve Carney, Vincent Riotta, Edouard Philipponnat

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.