N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
MOTERIS premjera: Gucci mados namai
MOTERIS premiere: House of Gucci (2021)
Žanras: Drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-11-25
Trukmė: 2h 37 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Velnias dėvi ne Pradą, o Gucci! Tą suprasite pažiūrėjusios naujausią „Gladiatoriaus“ režisieriaus Ridley Scotto sukurtą mados pasaulio skandalus pasakojančią dramą GUCCI MADOS NAMAI. Lapkričio 25 d. per MOTERS premjerą filmas sudrebins kino centrus „Forum Cinemas“ visoje Lietuvoje!

„Kiekviena filmo scena – atskiras įtraukiantis kūrinys,“ – žavėdamasi darbu su kultiniu režisieriumi Ridley Scottu sako garsioji dainininkė Lady Gaga, kurios žvaigždė dramoje „Gucci mados namai“ spindi ryškiausiai – ji filme sukūrė pagrindinį moters vaidmenį.

Pagal tikrus įvykius pastatytoje kino istorijoje Lady Gaga vaidina Patriciją Redžijani (Patrizia Reggiani) – buvusią „Gucci“ mados imperijos paveldėtojo Mauricio Guči (Maurizio Gucci) žmoną, kuri buvo apkaltinta savo vyro žmogžudystės užsakymu po to, kai buvo palikta dėl jaunesnės moters. Skandalas virto šimtmečio byla Italijoje. Teismo pripažinta kalta ir net 18 metų kalėjime praleidusi Patricija buvo išleista į laisvę tik 2016 metais ir pelnė juodosios našlės pravardę.

„Gucci mados namai“ ir pasakoja šios bylos priešistoriją su visomis peripetijomis, kurias meistriškai į ekraną perkėlė Ridley Scottas su visu būriu ryškiausių Holivudo žvaigždžių. Šalia Layd Gagos – naujasis „Žvaigždžių karų“ veidas Adamas Driveris, vaidinantis Mauricio Gučį, taip pat Jaredas Leto, Jeremy Ironsas, Al Pacino, Salma Hayek ir kt.

Visas kino pasakojimas apima tris dešimtmečius ir atskleidžia, ką reiškia pasaulinio garso vardas, ko jis vertas ir kiek toli šeimos nariai buvo (o gal ir yra?!) pasiryžę nueiti dėl įtakos mados namuose. Pasirodo, „Gucci“ atspindi ne tik visame pasaulyje žinomą prekės ženklą, bet ir negirdėtą šeimos istoriją, kurioje slypi melas, išdavystė, kerštas, žmogžudystė.

„Filmas sukurtas didžiajam ekranui, – sako garsusis Al Pacino, besididžiuodamas, kad buvo pakviestas sukurti Aldo Guči vaidmenį. – Būtent tokiems filmams ir statomi kino teatrai!“

Pritardamas „Oskaro“ laureato žodžiams žurnalas ir portalas MOTERIS kviečia į dramos „Gucci mados namai“ premjerą lapkričio 25 d. visuose kino teatruose „Forum Cinemas“ Lietuvoje. Pamatykite pirmosios!

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Ridley Scott („Marsietis“, „Gladiatorius“, „Paskutinė dvikova“)

Vaidina: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Madalina Ghenea, Salma Hayek, Al Pacino, Camille Cottin, Jeremy Irons, Jack Huston, Reeve Carney, Vincent Riotta, Edouard Philipponnat

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.