N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Absoliutus blogis: nauja formulė
Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)
Žanras: Veiksmo, siaubo, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-12-03
Trukmė: 1h 47 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Naujoji juosta žiūrovus nukels į 1998-uosius. Rakūno mieste kažkada buvo įsikūrusi medicininė ir chemijos kompanija „Umbrella Corporation“. Po jos išėjimo miestas ėmė merdėti, tačiau tai nėra blogiausia, ką paliko išsikrausčiusi korporacija. Klerė Redfild (aktorė Kaya Scodelario) įtaria, jog „Umbrella“ savo laboratorijose atlikinėjo ir ne visai legalius eksperimentus. Kartu su keliais bičiuliais mergina nutaria išsiaiškinti tiesą ir papasakoti apie tai visam pasauliui.

Jai beieškant atsakymų, iš požeminių „Umbrella“ laboratorijų ištrūksta siaubingas virusas, paverčiantis žmones kraujo ištroškusiais siaubūnais. Netrukus tampa aišku, kad miestas yra pasmerktas galutinai. Klerės ir jos bičiulių pagrindine užduotimi tampa nebe atsakymų paieškos, o žūtbūtinė kova už savo gyvybę.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Johannes Roberts

Vaidina: Neal McDonough, Hannah John-Kamen, Kaya Scodelario, Robbie Amell

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.