N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Rusiški svingeriai
Swingers (2021)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Vaidina: Dmitriy Nagiev
Kino teatruose nuo: 2022-01-07
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Švenčiant Naujuosius metus juk visi nori šiek tiek meilės. Bet norėti reikia atsargiai, nes kartais žmonės, kurių socialinė kilmė, materialinės galimybės, užsiėmimai ir požiūris į gyvenimą labai skiriasi, gali patekti į labai keistą situaciją.

Pavyzdžiui, sėkmingas verslininkas Igoris nori jaudulio, o jo mergina Olga, visuomenininkė svajojanti apie dizainerės karjerą, nori, kad jų santykiai pagaliau pasiektų kitą lygį.

Tuo pačiu metu visiškai įprastoje šeimoje vaistininkė Irina nori atgaivinti savo vyro Andrejaus, persidirbusio kineziterapeuto, aistrą, o jis – tik pailsėti.

Vienu atveju vedami jaudulio, o kitu – noro išeiti iš santykių aklavietės, šios poros atsiduria Naujųjų metų svingerių vakarėlyje. Abiejų porų seksualinis eksperimentas, kurį inicijavo tik vienas iš partnerių, virsta daugybe juokingų nesusipratimų ir baigiasi nesėkme.

Savo ir „teisėtų“ antrųjų pusių nuostabai herojai atranda ne tik tikrus jausmus, bet ir stiprų abipusį ryšį. Pasak filmo kūrėjų, „Svingeriai“ yra pokštas apie santykių kūrimą, nesusipratimus ir aistrą.

Vieną iš pagrindinių vaidmenų komedijoje atlieka Dmitrijus Nagijevas – vienas populiariausių laidų vedėjų Rusijoje, daugeliui žiūrovų patinkantis dėl savo charizmos ir žavesio.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisavo: Andrejs Ekis („Klasės susitikimas“, „Sukčiai“), Dmitriy Fiks („Baltasis mauras arba intymios istorijos apie mano kaimynus“)

Vaidina: Dmitriy Nagiev, Irina Pegova, Ilya Noskov, Darya Rudenok, Natalya Rudova, Olesya Sudzilovskaya, Ivan Zlobin, Aleksey Boyadzhi

DĖMESIO! Respiratorių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.