N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Pilotas
Letchik (2021)
Žanras: Drama, karinis
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2021-12-10
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Nuo gruodžio 10 dienos kino teatruose - tikrais faktais paremtа karo lakūno išgyvenimo istorijа „Pilotas“.

Antrojo pasaulinio karo įkarštyje patyręs karo lakūnas Nikolajus Komplevas (akt. Piotras Fiodorovas), sėkmingai apšaudo vokiečių tankų koloną, judančią link saugomos teritorijos. Nors karinė operacija baigiasi sėkmingai, tačiau netikėtai pasirodę priešo naikintuvai numuša Nikolajaus lėktuvą. Lėktuvo sparnui užsiliepsnojus, pilotas priverstas avariniu būdu tupdyti savo IL-2 miške. Išvengęs mirties Nikolajus atsiduria visiškai vienas šalčio sukaustytoje laukinėje gamtoje, kur jauno vyro laukia dar žiauresni išbandymai...

Stipriai sužeistas, kęsdamas nepakeliamą skausmą, žvėrišką alkį, pilotas ne tik priverstas kovoti už išlikimą nelygioje kovoje su išbadėjusiais laukiniais žvėrimis, bet ir visomis išgalėmis slapstytis nuo jį persekiojančių nacių, kurių užduotis bet kokia kaina surasti Nikolajų. Tos aštuoniolika parų stingdančiame šaltyje Nikolajui panašios į košmarą, kuris neturi pabaigos...

Neįtikėtinas užsispyrimas, drąsa ir bekompromisė kova už gyvenimą suteikia Nikolajui vilčių įveikti pragarišką kelią ir grįžti namo pas laukiančią mylimąją.

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

REŽISIERIUS: Renatas Davletjarovas

VAIDINA: Piotras Fiodorovas („Eglutės 2“), Ana Peskova („Penkios minutės tylos“), Evgenijus Michevas („Svečiai iš praeities“) ir kt.

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 12 metų ir 2 mėnesių GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.