N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
POWER HIT RADIO premjera: Jokių liudininkų
POWER HIT RADIO premiere: Copshop (2021)
Žanras: Veiksmo
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Režisierius: Joe Carnahan
Vaidina: Gerard Butler
Kino teatruose nuo: 2021-09-22
Trukmė: 1h 48 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Profesionalus sukčius Tedis Nureto tyčia patenka už grotų tikėdamasis, kad policijos nuovadoje jis bus saugus. Tačiau jį persekiojantis samdomas žudikas Bobas Vidikas – tikras savo srities profesionalas, kuris netrukus ir pats patenka į gretimą sulaikymo kamerą. Reialai dar labiau komplikuojasi, kai į nuovadą atkeliauja nekaltos išvaizdos Entonis - dar vienas Tedį medžiojantis žudikas psichopatas. Užverda tikras pragaras ir vienintelė dar bandanti jį suvaldyti yra tos pačios nuovados naujokė policininkė Valeri. Tuo tarpu Bobas karštligiškai ieško geriausio būdo, kaip ir pačiam išlikti gyvam, ir galų gale prigriebti Tedį bei užbaigti darbą.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Joe Carnahan („A komanda“, „Rūkstantys tūzai“)

Vaidina: Gerard Butler („Grenlandija“, „Vagių irštva“, „Olimpo apgultis“, „Londono apgultis“), Frank Grillo („Keršytojai. Pabaiga“, „Išvalymas : rinkimų metai“), Toby Huss.

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Spragėsiai ir gėrimai salėje LEIDŽIAMI, o kaukių dėvėjimas REKOMENDUOJAMAS.