N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Gucci mados namai
House of Gucci (2021)
Žanras: Drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Dukine Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-11-26
Trukmė: 2h 37 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Velnias iš tikrųjų nešioja ne „Prada“, o „Gucci“.

„Gucci“ – visame pasaulyje dominuojantis prekės ženklas, bet dar negirdėta šeimos istorija, kurioje slypi melas, išdavystė, kerštas ir žmogžudystė.

Buvusi Maurizio Gucci žmona, Patrizia Reggiani, buvo apkaltinta savo vyro žmogžudystės užsakymu po to, kai buvo palikta dėl jaunesnės moters. Skandalinga byla sukėlė šimtmečio teismą Italijoje.

Teismo pripažinta kalta ir net 18 metų praleidusi kalėjime P. Reggiani buvo išleista į laisvę tik 2016 metais ir pelnė Juodosios našlės pravardę.

Režisieriaus Ridley Scott epinėje dramoje pagrindinius Patrizios bei mados imperijos įkūrėjo Guccio Gucci vaikaičio M. Gucci vaidmenis atlieka visame pasaulyje garbinama dainų autorė ir atlikėja Lady Gaga bei naujasis „Žvaigždžių karų“ veidas Adam Driver

Tris dešimtmečius apimantis pasakojimas atskleidžia, ką reiškia pasaulinio garso vardas, ko jis vertas ir kiek toli šeimos nariai yra pasiryžę nueiti dėl jo kontrolės.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Ridley Scott („Marsietis“, „Gladiatorius“, „Paskutinė dvikova“)

Vaidina: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Madalina Ghenea, Salma Hayek, Al Pacino, Camille Cottin, Jeremy Irons, Jack Huston, Reeve Carney, Vincent Riotta, Edouard Philipponnat

DĖMESIO! Respiratorių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.