Įvairaus amžiaus žiūrovams
Kalėdos džiunglėse (dubliuotas)
Christmas in the Jungle (dubbed) (2021)
Žanras: Nuotykių, šeimos
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-12-17
Trukmė: 1h 33 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 12 metų ir 2 mėnesių GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.

Ši istorija prasideda visai netoli nuo mūsų – Latvijoje. Vieną dieną dešimtmetės Paulos tėtis geologas džiugiai praneša gavęs pasiūlymą vykti dirbti į tolimąją Indoneziją. Bet kadangi vienam ten būtų liūdna, jis prikalbina kartu vykti visą šeimą: Paulą, jos keturiolikmetę seserį Keitę ir jų mamą.

Deja, gyvenimas naujoje šalyje pasirodo tikrai ne rožėmis klotas. Tėtis, kaip visada, pasineria į darbus; mamai svetimoje ir nepažįstamoje aplinkoje prisitaikyti sekasi sunkiai; Keitė žengia į paauglystės etapą ir... na, kartais tiesiog būna bjauri. Tad netrukus Paula suvokia, kad vienintelis dalykas, galintis išgelbėti šeimą, yra Kalėdų stebuklas. Bet kur tu čia tokį rasi – šalyje, kurioje net sniego nebūna?

Visa laimė, kad naujasis Paulos draugas, dvylikametis Akimas, išgirdęs mergaitės rūpesčius, prisimena kažkada girdėjęs legendą, jog džiunglėse gyvena paslaptingas šamanas, galintis išpildyti slapčiausius norus. Paula iš karto logiškai nusprendžia, kad šis šamanas yra ne kas kitas, o pats Kalėdų Senelis – juk pastarasis irgi visuomet išpildo vaikų dovanų norus, tiesa?

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

Režisierius: Jaak Kilmi

Vaidina: Rebeka Šuksta, Saara Pius, Pääru Oja, Tõnu Kark, Brydden Fablo Escobar