N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Žmogus-voras: nėra kelio atgal
Spider-Man: No Way Home (2021)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-12-17
Trukmė: 2h 28 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

2019-ųjų metų filmo „Žmogus-Voras: toli nuo namų“ pabaigoje žmonija sužino, kas slepiasi po paslaptingojo superherojaus kauke. Nors Piteris Parkeris (aktorius Tom‘as Holland‘as) džiaugiasi, kad savo dvigubo gyvenimo nebereikia slėpti nuo savo merginos (akt. Zendaya), vis tik padidėjęs žmonių dėmesys vaikinui ir jo artimiesiems nemenkai apsunkina gyvenimą.

Suvokęs, kad yra galimybė pakeisti susidariusią situaciją, Piteris pagalbos kreipiasi į daktarą Streindžą (akt. Benedict‘as Cumberbatch‘as). Daktarui, kaip žinia, pavaldžios tokios laiko ir erdvės paslaptys, kokios paprastiems žmonėms net nesisapnuoja. Streindžas gali pakeisti realybę taip, kad niekas ir toliau nežinotų tiesos apie žmogų-vorą. Tiesa, „niekas“ išties reiškia visus: ir Piterio merginą, ir šeimą, ir draugus. Suvokęs, kad tokia kaina galbūt yra per didelė, nei jis norėtų mokėti, Piteris pabando sustabdyti Streindžą ir tuomet ištinka katastrofa.

Realybė pasikeičia taip, kaip nė vienas iš jų negalėjo tikėtis net didžiausiame košmare. Dabar Piteriui tenka susidurti su dar nepatirtais sunkumais, didžiuliais pavojais, naujais ir jau matytais priešininkais bei sužinoti tikrąją buvimo žmogumi-voru prasmę.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Jon Watts

Vaidina: Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Zendaya

DĖMESIO! Respiratorių dėvėjimas kino salėse yra PRIVALOMAS (nuo 6 m. amžiaus) viso seanso seanso metu, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.