N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Ne bobų reikalai
Nefutbol (2021)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2021-09-10
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Kino teatruose naujausias kultinės komedijos “Meilužės” kūrėjų darbas

Nuo rugsėjo 10 dienos kino teatruose naujausias, milžiniško populiarumo sulaukusio filmo “Meilužės” kūrėjų darbas! Nuotaikinga komedija, apie visai nebobiškus reikalus, įsuks į neįtikėtinai komiškų įvykių sūkurį.

Komandos kapitonei Danei visai nė motais, kad futbolas ne moteriškas žaidimas! Bet kokia kaina ji pasiruošusi įrodyti, kad yra kitaip. Nusprendus, kad profesionali moterų komanda turi būti panaikinta, Danei į galvą šauna ideali mintis! Suburti draugėn vaikystės kiemo drauges su kuriomis kažkada spardydavo kamuolį, laimėti svarbiausias rungtynes nuo kurių priklauso moterų rinktinės ateitis! Ir visai nesvarbu, kad niekas jomis netiki ! Bet ne viskas taip paprasta… pasirodo draugės seniai praradusios sportinę formą, o dar tas ,,pačiuožęs” treneris, kuris tvirtai įsitikinęs, kad spardyti kamuolį į vartus gali bet kas, tik ne bobos!

Tačiau palikusios ant žaidėjų suolelio mintis apie nepasitikėjimą savimi, priaugtus kilogramus, prarastą sportinę formą, merginos drąsiai skinasi kelią į pergales ne tik aikštelėje, bet ir asmeniniame gyvenime!

Kupina gardaus juoko, meilės ir neįtikėtinų situacijų komedija parodys, kad siekiant savo tikslo visai nesvarbu ūgis, amžius ir tie keli papildomi kilogramai! Viską lemia – taiklus smūgis!

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Maksimas Švesnikovas

Vaidina: Liubovė Aksionova („Nakties sergėtojai“, „Saliut -7“), Julija Topolnickaja („Jūs visi mane erzinate“), Alina Aleksejeva („Virtuvė“), Romanas Madianovas („12“) ir kt.

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.