N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
After. Kai mes pasiklydom
After We Fell (2021)
Žanras: Drama, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2021-09-10
Trukmė: 1h 39 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Tesa (akt. Josephine Langford) pasiruošusi naujam etapui gyvenime. Puikiai baigti mokslai prestižiniame koledže atveria neribotas galimybes. Mergina susiranda svajonių darbą tarptautinėje kompanijoje. Tačiau jos planai persikraustyti į Sietlą visai nepatinka Hardinui (akt. Hero Fiennes Tiffin). Hardino pyktis, prasidėję priekaištai ir nuolatinis pavydas sukelia Tesai vien tik skausmą ir nerimą. Ar verta viską statyti ant kortos ir paaukoti daug žadančią karjerą? O gal geriau nutraukti santykius su Hardinu? Bet kaip pamiršti tas judviejų aistringas naktis ir nesibaigiančius bučinius? Jo stiprų vyrišką glėbį ir iš proto varantį artumą?

Maža to, Tesos planus visiškai sujaukia netikėtai jos gyvenime pasirodęs tėtis, kurio mergina nematė beveik 10 metų ir į paviršių kylančios Hardino šeimos paslaptys...

Trečioji pasaulinio bestselerio dalis, subūrusi daugybė jaunų ir žavių aktorių, kaip niekad kupina sunkių pasirinkimo momentų ir visas sienas griaunančios aistros! Įtraukianti istorija parodys, kad poros santykiai yra vienas sudėtingiausių, bet ir kartu vienas gražiausių dalykų, dėl kurių verta stengtis, kad ir kas nutiktų.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Castille Landon

Vaidina: Josephine Langford („After 1“, „After 2“) Hero Fiennes Tiffin( „After 1“, „After 2“, Arielle Kebbel („Vampyro dienoraščiai“, „Penkiasdešimt išlaisvintų atspalvių“), Carter Jenkins („Daktaras Hausas“), Chance Perdomo „“Midsomerio žmogžudystės“ ir kt.

DĖMESIO! Kino magija kviečiame mėgautis TIK su GALIMYBIŲ PASU (vaikams iki 16 metų GALIMYBIŲ PASAS nereikalingas. Turėti asmens amžių įrodantį dokumentą). Medicininių kaukių ar respiratorių dėvėjimas uždarose patalpose yra PRIVALOMAS, išskyrus žiūrovams kino salėje valgymo ir (ar) gėrimo metu.