N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Paskutinis didvyris: blogio ištakos
Poslednij bogatyr: Koren zla (2021)
Žanras: Nuotykių, šeimos
Sukurta: Rusija
Platintojas: Best Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2021-05-28
Trukmė: 2h 01 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Nuotykių kupinas filmas visai šeimai.

2017 m. filmas „Paskutinis didvirys“ pasakojo paprasto maskviečio Ivano (aktorius Viktoras Choriniakas) nuotykius, patekus į stebuklingą kraštą, kuriame gyvena didvyriai bei raganos, o burtai yra ne stebuklas, o kasdienybė. Ten Ivanas sužinojo, kad ir pats turi didvyrių kraujo, sutiko niekuomet nematytą savo tėvą (patį Ilją Muromecą) ir įsimylėjo nuostabiąją Vasilisą (akt. Mila Sivackaja).

Ši juosta pasakoja apie tolimesnius Ivano nuotykius. Naujuose savo namuose vaikinas jau apsiprato, bet jį vis labiau kankina Maskvos ilgesys. Ne paskutinėje vietoje ir neišvengiamai artėjanti šventė, kurios metu iš visų karalystės kampelių suvažiavę didvyriai demonstruos savo ištvermę, galią ir sugebėjimus. Ivano nerimas didėja sulig kiekviena diena, nes vaikinas, nors ir didvyrio sūnus, tų stebuklingų, didvyrio vertų galių galių savyje taip ir nesugebėjo pažadinti.

Tačiau netrukus šventės laukimą pakeičia grėsmės nuojauta: netikėtai prabudęs senovinis ir labai galingas blogis ima grasinti visai stebuklingajai karalystei. Kartu su mylimąja Vasilisa bei naujais draugais (tarp jų – ragana bei vandeniu) vaikinas išsiruošia į tolimą žygį. Jų tikslas – nusigauti iki senovinio blogio ištakų ir pabandyti surasti būdą, kaip nugalėti piktąsias jėgas. Dabar nuo Ivano priklauso ne tik jo artimųjų, bet ir visos stebuklingosios karalystės likimas.

Nuotykių ir specialiųjų efektų kupinas filmas visai šeimai „Paskutinis didvyris. Blogio ištakos“ kinuose nuo gegužės 28 d.

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Dmitrij Djačenko.

Aktoriai: Viktor Horiniak, Mila Savickaja, Jekaterina Vilkova, Jelena Jakovleva ir kt.