N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Laisvo elgesio močiutė 3. Pradžia
Prababushka legkogo povedeniya. Nachalo (2021)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2021-05-21
Trukmė: 1h 31 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Į didžiuosius kino ekranus „Laisvo elgesio močiutė“ grįžta jau trečiąjį kartą. Daugybės žiūrovų širdis užkariavęs charizmatiškasis Aleksandras Reva šį kartą įkūnys apsukraus aferisto Sanios Rubinšteino tėvą – kriminalinio pasaulio legendą Vovą Rubinšteiną.

Dar prieš 40 metų, kai visos šalies gyventojų dėmesį prikaustė XXII – osios vasaros olimpinės žaidynės, Vova (akt. Aleksandras Reva) sėkmingai suko bizniuką, organizuodamas feikinius estrados žvaigždžių koncertėlius. Po nesėkmingo įsikūnijimo į Valerijų Leontjevą, Vova atsiduria policijos areštinėje, kurioje įvykiai pasisuka neįtikėtinu kampu....

Slaptoji agentų tarnyba praneša, kad Vova kaip du vandens lašai panašus į savo netikrą seserį – aukšto kalibro aferistę, „naktinių plaštakių“ mamulę Luizą. Neseniai „pradingusioji“ planavo neregėto masto teroristinį išpuolį. Iš laboratorijos pavogusi naujai išrastą, smegenis paralyžiuojančią medžiagą, ketino ją panaudoti Olimpinių žaidynių uždarymo ceremonijoje. Yra žinių, kad cheminis ginklas perduotas patikimiems Luizos sėbrams. Vova prievarta integruojamas į itin slaptą operaciją, paverčiamas sutenere ir įtraukiamas į beprotiškus kriminalinio pasaulio nuotykius.

Neįtikėtinai linksmoje komedijoje Aleksandras Reva taps seksualiąja aferiste, Dmitrijus Nagijevas – negailestingu mafijos vadeiva, o Michailui Galustianui atiteks – ypač „pajėgaus“ ir beprotiškai įsimylėjusio „naktinių plaštakių“ mamulę gerbėjo vaidmuo. Profesionali aktorių vaidyba privers kvatotis ne tik močiutės gerbėjus, bet ir tuos, kurie ją išvys pirmąjį kartą.

Amžiaus cenzas: N-16

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

REŽISIERIUS: Marius Vaisberg

VAIDINA: Aleksandras Reva („Laisvo elgesio močiutė“, „Laisvo elgesio močiutė 2“), Dmitrijus Nagijevas („Laisvo Elgesio močiutė 2“, „Virtuvė“, „Fizrukas“), Maksimas Lagaškinas („Aritmija“), Michailas Galustianas („Naša Raša“) ir kt.