N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Kruela
Cruella (2021)
Žanras: Komedija, kriminalinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Vaidina: Emma Stone
Kino teatruose nuo: 2021-05-28
Trukmė: 2h 14 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Kino studija „Disney“ pristato spalvų, juoko ir nuotykių kupiną „101 dalmantino“ istorijos priešistorės filmą, apie jaunąją Kruelą De Vil.

Prieš jai tampant piktąja Kruela De Vil, paauglė Estela turėjo svajonę: būdama talentinga, imli naujovėms ir ambicinga, ji norėjo tapti mados dizainere. Tačiau atrodė, jog pasaulis siekė, kad jos svajonė niekada neišsipildytų.

Dvylikos metų tapusi našlaite ir atsidūrusi Londone be pinigų, praėjus 4 metams Estela su savo geriausiais draugais ir (nusikaltimų) partneriais Horasu ir Džasperu, dviem nepatyrusiais kišenvagiais, siautėja miesto gatvėmis.

Kai būsima roko žvaigždė nusamdo Estelą sukurti jai išskirtinį apdarą, Estela pradeda jaustis žengianti teisingu keliu: ji pasieks to, ko visada troško!

Vis dėlto paauglė net neįtaria, kokia yra tikroji gyvenimo mados pasaulyje kaina, ir nežinia ar yra pasirengusi ją sumokėti.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisavo: Craig Gillespie („Aš esu Tonia“, „Larsas ir tikra mergina“)

Vaidina: Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Joel Fry, Kirby Howell-Baptiste, Jamie Demetriou, John McCrea, Haruka Abe, Ed Birch