Įvairaus amžiaus žiūrovams
Vasaros akcija vaikams: Kapitonas Kardadantis ir stebuklingas deimantas (dubliuotas)
Captain Sabertooth and the Magic Diamond (dubbed) (2020)
Žanras: Animacija, šeimos
Sukurta: Norvegija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2020-07-31
Trukmė: 1h 22 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Kai už lango vasara, pats metas krautis kuprinę ir traukti prie tolimosios Karibų jūros, ieškoti salose paslėptų lobių. Nuo liepos 31 dienos kino teatruose beprotiškiausių nuotykių, netikėtumų, veiksmo kupina animacinė istorija - „Kapitonas Kardadantis ir stebuklingas deimantas“.

Piktasis džiunglių princas Mega Kanas ir Karibų jūros piratas - kapitonas Kardadantis jau seniai seka stebuklingojo deimanto pėdsakais... dar nuo tada, kai apie deimanto egzistavimą prasitarė princas Rava, valdęs Lama Ramos karalystę. Šis brangakmenis nepaprastas. Per mėnulio pilnatį jis gali išpildyti pačius slapčiausius troškimus ir visai nesvarbu ko bus paprašyta. Džiunglių princas atiduotų viską pasaulyje, jeigu tik nebebijotų saulės šviesos ir pagaliau ištrūktų iš džiunglių tamsos. Jūrų piratas Kardadantis, radęs brangakmenį – visą savo pilį padabintu auksu ir deimantais, nes gražiausias ir protingiausias jūrų piratas yra to vertas.

Tačiau visos paieškos nueina šuniui „ant uodegos“, kai netyčia stebuklingą brangakmenį atranda džiunglėse klaidžiojęs berniukas Markas. Vos tik ši žinia pasiekia džiunglių karalių, šis nedelsdamas pasiunčia didžiausią beždžionių armiją, kad šios bet kokia kaina pagriebtų deimantą. Markas priverstas skuosti kiek tik kojos neša. Padėtis tampa dar sudėtingesnė – berniukui ant kulnų lipa ir senas jūrų vilkas – piratas Kardadantis. Greitakojui Markui į pagalbą skuba jo geriausias draugas – jaunasis piratas Pinkis ir labai gudri, apie nuotykius svajojanti, mergaičiukė Sirima. Jie puikiai žino ką sumanė Kardadantis, todėl visai nesunku jį pergudrauti. Gaudynių ir lenktynių pilnos džiunglės! Kam pavyks pirmajam pajusti deimanto galią? Juk pilnatis visai netrukus ...

Jau bemaž 30 metų mylimiausias Norvegijos vaikų personažas - kapitonas Kardadantis kino teatruose žada ypatingai siautulingą, pilną juoko, nepamirštamų įspūdžių ir nuotykių laiką ir Lietuvos žiūrovams, jau nuo liepos 31 dienos.

Filmas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų.

REŽISIERIUS: Marit Moum Aune, Rasmus A. Sivertsen

VAIDMENIS ĮGARSINO: Baumila, Vaidas (Marko); Bechter, Edgar (Ilgapirštis); Cipijauskas, Ignas (Vimpas); Gaižauskas, Juozas (Kardadantis); Ivanovas, Sergejus (Bendžiaminas); Kvoščiauskas, Eimutis (Tulis); Malinauskaitė – Rudzienė, Gabrielė (Veronka); Miliius Jeronimas (Mega Kanas); Storpirštis, Simonas (Pinkis); Zizaitė, Edita (Sirima) ir kt.