N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Mano akių šviesa
Light of My Life (2019)
Žanras: Drama, trileris
Sukurta: JAV
Platintojas: Travolta, UAB
Režisierius: Casey Affleck
Vaidina: Casey Affleck
Kino teatruose nuo: 2019-08-23
Trukmė: 1h 59 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Žemę užklumpa netikėtas likimas. Mirtį sėjantis maras išnaikina pusę žmonijos, didžiąją daugumą moterų, o planetoje įsivyrauja chaosas. Civilizacija beveik išnyksta, o likusieji vyrai ima sudarinėti grupuotes, ieškančias po maro išgyvenusių moterų.

Praėjus dešimtmečiui po katastrofos, postapokaliptiniame pasaulyje tėvas su savo dukra keliauja per civilizacijos griuvėsius. Vyras visomis išgalėmis stengiasi apsaugoti savo vaiką, kad aplinkiniai nesužinotų, jog ji – viena iš retų gyvų likusių moterų. Dėl savo dukros tėvas pasiryžęs viskam – slėptis, keliauti kaulus stingdančiais tyrais ir net žudyti. Tėvo ir dukros kelionė ne tik išbando abiejų jų išgyvenimo instinktus, bet ir ypatingai suartina. Ypatinga ryšį turinti šeima padarys viską, kad išliktų nužmogėjusioje visuomenėje.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Casey Affleck

Scenarijus: Casey Affleck

Aktoriai: Casey Affleck („Mančesteris prie jūros“, „Tarp žvaigždžių“), Elizabeth Moss (serialas „Tarnaitės istorija“, „Mes“, „Kvadratas“), Tom Bower („Ir kalnai turi akis“), Timothy Webber („Karas už beždžionių planetą“, „Septintasis sūnus“), Anna Pniowsky.