Įvairaus amžiaus žiūrovams
Didysis kačių pabėgimas (dubliuotas)
Cats (dubbed) (2018)
Žanras: Animacija, šeimos
Sukurta: Kinija
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2018-10-05
Trukmė: 1h 27 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Animacinėje juostoje visai šeimai „Didysis kačių pabėgimas“ – nepaprasti dviejų katinų nuotykiai.

Didžiuliame mieste, aukštai dangoraižyje esančiame bute gyvena du katinai – tėvas ir sūnus. Jų katiniškos dienos bėga maloniai ir be rūpesčių: valgyti visuomet paduota, iš aukštai viskas matosi, o kad nėra galimybės išeiti į lauką, tai tik dar vienas papildomas pliusas – juk lauke tyko tiek pavojų!

Tiesa, taip galvoja tik tėtis. Visai kitokios mintys sukasi jo sūnaus galvelėje. Jaunas, stiprus, smalsus ir gyvenimo dar nepažįstantis kačiukas degte dega noru pamatyti platųjį pasaulį, o ypač – surasti paslaptingą, legendinį kačių rojų. Apie šios stebuklingos vietos egzistavimą žino kiekviena katė, tik kažkaip nė viena (bent jau iš pažįstamų kačių) nėra jo mačiusi. Bet ar tai sustabdys nuotykių trokštantį kačiuką? Žinoma, ne!

Vieną dieną jauniklis pasigamina savadarbę raketą ir, nutaikęs momentą, kai tėtis nemato, išskrenda pro langą į platųjį pasaulį. Atsigavęs po pirmojo šoko, tėtis katinas pamažu su siaubu suvokia visą šios išdaigos rimtumą ir jo mylimam sūnui gresiančius pavojus. Kad ir labai bijodamas, tėtis pasiryžta vykti ieškoti sūnaus ir kartu su pažįstama papūga leidžiasi į kelią. Pabėgėlio kačiuko palikti pėdsakai iš pradžių juos veda per betonines miesto džiungles, o vėliau naminiam katinui tenka susipažinti ir su tikra laukine gamta bei joje slypinčiais netikėtumais. Ar jis sugebės nugalėti savo baimes? Ar jo sūnus neįsipainios į kokį nors tikrai pavojingą nuotykį? O galbūt drąsiam kačiukui pavyks surasti legendinį kačių rojų?

Atsakymai į visus klausimus – jau nuo spalio 5 dienos, animaciniame filme visai šeimai „Didysis kačių pabėgimas“.