N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
POWER HIT RADIO premjera: Vienuolė
POWER HIT RADIO premiere: Nun (2018)
Žanras: Siaubo, trileris, mistinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Režisierius: Corin Hardy
Kino teatruose nuo: 2018-09-06
Trukmė: 1h 36 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Prieš „Išvarymą“ ir prieš „Anabelę” gimė pati šiurpiausia šios vienos žiūrimiausių visų laikų siaubo filmų serijos dalis. Rugsėjo mėnesį kino teatrus pasieksianti „Vienuolė” susipažindins jus su dar vienos epizodinės „Išvarymo 2“ herojės – demono apsėstos vienuolės – istorija.

Atokiame Rumunijos vienuolyne įvyksta tragedija – nusižudo jauna vienuolė. Ištirti šio įvykio Vatikanas pasiunčia tėvą Burką (aktorius Demian‘as Bichir‘as) ir jauną novicę, seserį Ireną (akt. Taissa Farmiga). Pastaroji jau visai netrukus turi duoti finalinius įžadus ir tapti vienuole, tuo tarpu tėvas Burkas iki šiol kovoja su savo tamsios praeities paliktais sielos randais.

Ėmęsi gilintis į jaunosios vienuolės savižudybę, tėvas Burkas ir sesuo Irena netrukus atskleidžia kruopščiai saugomą vienuolyno paslaptį. Į šventą vietą įsisukę demoniškos jėgos nesirengia lengvai pasiduoti. Tarp tamsių vienuolyno sienų ima dėtis vis kraupesni įvykiai ir sulig kiekviena diena įsigali vis didesnis siaubas. Vienuolynas tampa makabriška kovos tarp gyvųjų ir prakeiktųjų kovos arena, o grėsmė iškyla ne tik tėvo Burko ir sesers Irenos sveikam protui bei tikėjimui, bet ir jų gyvybėms.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Amžiaus cenzas: N-16

Režisierius: Corin Hardy

Scenarijus: Gary Dauberman („Tas”, „Anabelė”)

Prodiuseriai: Peter Safran ir James Wan („Išvarymas”, „Anabelė”).

Vaidina: Demian Bichir, Taissa Farmiga (TV serialas „Amerikietiška siaubo istorija”), Jonas Bloquet („Ji”), Charlotte Hope (TV serialas „Sostų karai”), Ingrid Bisu, Bonnie Aaron.