N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Paryžius gali palaukti
Paris Can Wait (2017)
Žanras: Romantinė komedija, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Režisierius: Eleonor Coppola
Kino teatruose nuo: 2017-09-15
Trukmė: 1h 32 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Romantiškoje ir saulėtoje komedijoje laukia nepaprastai šilta, labai prancūziška ir kerinčiai žavi istorija.

Iš pirmo žvilgsnio Anos (akt. Diane Lane) gyvenimas – idealus ir nerūpestingas. Ji ištekėjusi už labai sėkmingo Holivudo prodiuserio (akt. Alec Baldwinas), nuolat keliauja ir susipažįsta su naujais žmonėmis. Bet viskas gražu tik iš pirmo žvilgsnio.

Iš tiesų, Ana pavargusi nuo blizgančio savo gyvenimo. Vyrui labiau rūpi jo darbas, nei žmonos savijauta, kelionės taip pat atsibodusios ir, regis, niekas jau nebedžiugina. Po viešnagės Pietų Prancūzijoje, ji nusprendžia grįžti į Paryžių. Ir štai čia pasirodo vyro verslo partneris (akt. Arnaud Viard). Jis pasiūlo Anai į Paryžių keliauti automobiliu, mat jam – kaip tik pakeliui! Ji sutinka ir netikėtumai prasideda.

Nors kelionė į Paryžių teturėjo trukti septynas valandas, judviejų kelionė vedanti per nuostabaus grožio prancūziškus miestelius, taps nepamirštamu pažintiniu, kulinariniu ir... romantišku nuotykiu!

Nuostabaus grožio gamtos, apetitą keliančių prancūziškų patiekalų, juokingų pokštų ir jaukios romantikos kupinos komedijos režisierė – Eleonora Coppola. Iki šiol daugiausiai dirbusi, kaip dokumentinių filmų režisierė ji, būdama 81-erių, ryžtingai debiutuoja dramų žanre. Žymiojo kino režisieriaus Francis Ford Coppola žmona, režisierės Sofios Coppola ir dar dviejų talentingų vaikų mama, Eleonora Coppola yra dirbusi su kone visais savo šeimos nariais, tačiau atėjo laikas kino pasaulyje pristatyti ir savo vardą.

Pagrindinius vaidmenis filme atlieka kino kritikų išliaupsinta „Oskaro“ laureatė Diane Lane, amžinai žavus Alecas Baldwinas ir Arnaudas Viardas.

Filmas anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierė: Eleonor Coppola

Vaidina: Diane Lane, Alec Baldwin, Arnaud Viard