N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Mano mama ir mūsų kūdikiai
Telle mere, telle fille (2017)
Žanras: Komedija
Sukurta: Prancūzija
Platintojas: Best Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2017-06-02
Trukmė: 1h 34 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Kai kurie žmonės niekada nesubręsta. Tokia yra ir pagrindinė filmo herojė – Mado (akt. J.Binoche). Jos trisdešimtmetė duktė Avrilė (akt. C.Cottin) žiūri į gyvenimą daug rimčiau ir atsakingiau, o vėjavaikiškas mamos charakteris tiesiog varo ją į neviltį. Tačiau gyvenimas mėgsta pajuokauti. Viskas susiklosto taip, kad abi moterys pasijunta nėščiomis tuo pačiu metu... Mado niekaip negali susitaikyti su mintimi, kad ji greitai taps močiute, o Avrilė negali patikėti, kad jos mama vėl taps mamyte. Situacija komplikuojasi, giminės ir artimieji raunasi plaukus, o busimos mamos tiesiog stengiasi nepasiduoti panikai.

Geriausias prancūziškos komedijos tradicijas puoselėjantis filmas, tiesiog kunkuliuoja gera nuotaika, o keblios situacijos sprendžiamos greitai ir linksmai. Pasitikite vasarą su šypsena.

Režisierius: Noemie Saglio („La bjaurybė, širdžių karalienė“)

Vaidina: Juliette Binoche („Dvasia šarvuose“ Godzila“, „Anglas ligonis“, „Šokoladas“), Camille Cottin („Sajungininkai“, „La bjaurybė, širdžių karalienė“, „Gazelės“), Lambert Wilson („Barbekju“, „Nuo 5 iki 7. Įsimylėjėlių laikas“, „Odisėja“, „Babilonas“) ir kiti.