N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Nors mirk iš gėdos
Walk Of Shame (2014)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-05-16
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



Megan Mails (aktorė Elizabeth Banks) yra vieno Los Andželo televizijos kanalo naujienų reporterė. Tačiau blogas tas naujienų reporteris, kuris nenori tapti naujienų pranešėju. Taip pat ir Megan - didžiausia jos svajonė yra ne pranešinėti, o skaityti žinias. Svajonės ji siekia jau labai seniai, tačiau nesėkmingai. Eilinį kartą puolusi į depresiją, Megan užsibarikaduoja namuose su treningais, traškučiais ir televizoriumi. Gerai, kad yra dvi entuziastingos draugės, pasirengę padėti - jos ištraukia Megan iš treningų, namų ir nusitempia į naktinį klubą. Apsilankymas klube baigiasi tradiciškai: keletu taurelių per daug ir prabudimu žavaus vaikino (akt. James Marsden) bute.

Prabudus greitai paaiškėja, kad košmariškas galvos skausmas yra ne vienintelė Megan problema. Išklausiusi telefone paliktas žinutes mergina sužino, kad vos po aštuonių valandų televizijoje bus atranka į atsilaisvinusią žinių vedėjos vietą. Megan susirenka daiktus ir tyliai išgaruoja iš savo naktinio „nusikaltimo" vietos. Vien tam, kad peržengus slenkstį pamatytų, kaip nutempiamas jos ne vietoje pastatytas automobilis. Su viduje palikta rankine, pinigais ir visais dokumentais. Akimirkai puolusi į neviltį, Megan netrukus susiima ir nusprendžia neleisti, kad menki nesklandumai pastotų jai kelią jos svajonės link.

Prasideda nuotykių kupina naktinė merginos odisėja pavojingais Los Andželo gatvių labirintais, siekiant suspėti į svajonių darbo atranką. Jos laukia beprotiškiausia gyvenimo naktis: prostitutės, sąvadautojai, bėgimas nuo policijos, narkotikų platintojai, gansteriai ir t.t. Bet Megan ryžtas nugalės visas kliūtis. Juk ar yra tokia jėga, kuri sukliudytų merginai siekti savo svajonės?

Režisierius: Steven Brill

Prodiuseris: Sidney Kimmel

Scenarijus: Steven Brill

Vaidina: James Marsden, Elizabeth Banks, Gillian Jacobs, Bill Burr