N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Ilgas kelias žemyn
A Long Way Down (2014)
Žanras: Komedija, drama
Sukurta: Didžioji Britanija
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-06-13
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

„Ilgas kelias žemyn“ – tai juodojo humoro komedija, kurioje apie savižudybę, baimes ir gyvenimo chaosą kalbama tarsi šaipantis iš šių gyvenimo išbandymų.

Naujųjų metų naktį ant dangoraižio stogo susitinka keturi nepažįstamieji. Visi jie čia atsidūrė ne norėdami pamatyti, kaip atrodo fejerverkais švytintis miestas... Ant stogo kiekvienas užkopė tikėdamas čia išspręsti savo problemas – tiesiog nusižudyti... Tačiau kai ant to paties stogo susitinka net keturi savižudžiai, situacija tampa tragikomiška... Ir šis susitikimas visiškai sujaukia jų planus.

Galiausiai keturi nepažįstamieji sudaro sutartį: nuo stogo jie visi nulips gyvi ir padės vienas kitam nenusižudyti dar du mėnesius – iki Valentino dienos. Nuo šiol jų pilką kasdienybę praskaidrina pati sunkiausia užduotis – savo bičiulį išlaikyti gyvą. O kur dar savos problemos... Žodžiu, situacija darosi tikrai juokinga.

Linksmomis spalvomis gyvenimą nuspalvinantis filmas sukurtas pagal britų rašytojo Nick Hornby to paties pavadinimo novelę.

Režisierius Pascalos Chaumeilis į komandą pasikvietė puikiai žinomus aktorius – Piercą Brosnaną, serialo „Bręstantis blogis“ žvaigždę Aaroną Paulą, Imogen Poots ir kitus.

Režisierius: Pascal Chaumeil („Širdžių ėdikas“)

Vaidina: Pierce Brosnan, Imogen Poots, Aaron Paul, Rosamund Pike, Toni Collette, Tuppence Middleton