N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Metallica Through the Never
Metallica Through the Never (2013)
Žanras: Koncertas
Sukurta: JAV
Platintojas: Exclusive Media
Kino teatruose nuo: 2013-09-27
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Įspūdingas koncertinis-vaidybinis 3D METALLICA filmas „Through the Never“ – jau rugsėjo 27 dieną tik „Forum Cinemas“ kino teatruose.

Pačioje rugsėjo pabaigoje – 27 dieną – visų METALLICA gerbėjų laukia neeilinė šventė. Į didžiuosius „Forum Cinemas“ kino ekranus atkeliauja vienos populiariausių pasaulio grupių įspūdingas dvejus metus kurtas naujos koncepcijos koncertinis-vaidybinis filmas „Through the Never“.

Šio 3D filmo pagrindu tapo pernai rugpjūčio 24 d. Vankuveryje įvykęs grupės koncertas. Šou vaizdai filme supinti su vaidybiniu siužetu. Pagrindinį vaidmenį pastarojoje filmo dalyje atlieka už METALLICA šešeriais metais jaunesnis (gimęs 1987 m.) aktorius Dane‘as DeHaan‘as, matytas filmuose „Vaizdo dienoraštis. Įrašai turi galią“, „Niujorko šešėlyje“ ir „Linkolnas“. Jo vaidinamas herojus Tripas gauna užduotį iš sugedusio grupės sunkvežimio į areną, kurioje vyksta koncertas, pristatyti tam tikrą daiktą. Pakeliui jo vairuojamą automobilį taranuoja kita mašina ir vaikinas atsipeikėja siurrealistinėje realybėje: keistai ištuštėjusiomis miesto gatvėmis jį ima persekioti mirties raitelis. Tripas turi pasitelkti visą savo išmonę, kad atliktų jam skirtą užduotį ir saugiai sugrįžtų į koncertinę areną.

Filmo režisierius Nimród‘as Antal‘as („Grobuonys“, „Šarvuotis“, „Mirties motelis“) prisipažino, kad sunkiausia buvo nufilmuoti koncertą: „METALLICA koncertavo apskritoje arenoje ir mes turėjome suspėti su James‘o Hetfield‘o, Lars‘o Ulrich‘o, Kirk‘o Hammett‘o ir Robert‘o Trujillo nenuspėjamu judėjimu ir elgesiu scenoje. Negana to, ši grupė savo pasirodymuose naudoja nemažai pirotechnikos – filmavimo metu operatoriui keletą kartų vos nesibaigė tikrai liūdnai“.

Režisierius: Nimród Antal

Aktoriai: Dane DeHaan, James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo