N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
One Direction: tai mes
One Direction: This is us (2013)
Žanras: Dokumentika, muzikinis, koncertas, 3D
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2013-08-30
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda



DĖMESIO! Filmas bus rodomas ir 3D formatu. Būkite atidūs pasirinkdami seansą.

DĖMESIO! Filmas bus rodomas tik anglų kalba, be lietuviškų subtitrų.

Paauglių dievukai „One Direction" išgarsėjo 2010-aisiais, kuomet užėmė trečiąją vietą Didžiosios Britanijos „X faktoriuje". Nors ir nelaimėjo, jų potencialą įžvelgė genialusis Simonas Cowellas, suteikęs vaikinams galimybę naudotis savo įrašų studija. Išradingai išnaudodami socialinės medijos teikiamus privalumus, vaikinai šovė į populiarumo viršūnę. 2011-aisiais ir 2012 metais išleisti jų albumai pagerino bent keletą rekordų bei tapo bestseleriais tiek tėvynėje, tiek daugelyje kitų šalių. Iki šiol visame pasaulyje jau yra nupirkta daugiau nei 14 milijonų „One Direction" singlų ir daugiau kaip 8 milijonai albumų.

Dainas „What Makes You Beautiful", „Live While We're Young", „One Thing", „Little Things" ir „Kiss You", kurias niūniuoja paaugliai visame pasaulyje, dabar bus galima išgirsti bei pamatyti 3D formatu „Forum Cinemas" kinuose ir Lietuvoje!

„One Direction: This Is Us" yra ir trimatis koncertas, ir dokumentika. Intarpuose tarp dainų, nufilmuotų koncertuose, vaikinai pasakoja apie „One Direction" susikūrimą, „X faktorių" ir svaiginantį pakilimą į šlovę. Juostoje taip pat kalbinami vaikinų šeimų nariai, draugai ir dėl grupės pamišę gerbėjai.

Režisierius: Morgan Spurlock

Prodiuseris: Will Bloomfield

Vaidina: Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Liam Payne