NKOTBSB: NEW KIDS ON THE BLOCK – BACKSTREET BOYS
NKOTBSB: NEW KIDS ON THE BLOCK – BACKSTREET BOYS (2012)
Žanras: Koncertas
Sukurta: Didžioji Britanija
Platintojas: Forum Cinemas Distribution
Kino teatruose nuo: 2012-04-30
Trukmė: 3h 00 min
Cenzas: zzz_N/A

Kultinis vaikinų grupių Backstreet Boys ir New Kids on the Block koncertas aplankys ir Lietuvą!

Tik "Forum Cinemas Vingis" ir "Forum Cinemas Kaune" ir tik balandžio 30 d. 19:30 val. koncerto tiesioginės transliacijos įrašas iš 02 arenos Londone!

NKOTBSB Tour – tai jungtinis vaikinų grupių New Kids on the Block ir Backstreet Boys koncertinis turas, kurio metu skamba ne tik garsiausi abiejų grupių muzikiniai kūriniai, tačiau ir kartu įrašytos jų dainos, tokios kaip „Don't Turn Out the Lights“ bei „The One“, Jungtinėse Amerikos Valstijose tapusios hitais.

Daugiau kaip 200 milijonų įrašų pardavęs dviejų didžiausių vaikinų grupių projektas scenon subūrė dvi iširusiomis laikytas grupes.

Tiek New Kids on the Block, kurios lyderiu yra aktoriaus Marko Wahlbergo brolis Donnie, tiek legendiniai Backstreet Boys, yra vadinamos ne tik sėkmingiausiomis, tačiau ir populiariausiomis vaikinų grupėmis pasaulyje, tad NKOTBSB turą galima pavadinti istoriniu įvykiu muzikos pramonėje ir tikrų tikriausia dovana gerbėjams.

Įtakingas žurnalas „Time“ šį koncertinį turą pavadino „vienu iš dešimties geriausių metų sugrįžimų“, jis užėmė 17 vietą žurnalo Billboard sudarytame geriausių 2011-ųjų muzikinių turų sąraše, o Pollstar „50 geriausių pasaulinių turų“ reitinge, įsitaisė garbingoje 44 vietoje. Naujųjų metų naktį Niujorko Times Square aikštėje NKOTBSB vyrukai atliko garsiausius muzikinius hitus, koncertavo American Music Awards apdovanojimuose, dainavo Dancing With The Stars, Today Show ir kitose garsiose Jungtinių Amerikos Valstijų laidose.

NKOTBSB koncertinius turus Šiaurės Amerikoje aplankė daugiau kaip 600 tūkst. klausytojų. Manoma, kad ne mažesnė sėkmė dainininkų lauks ir Europoje, Australijoje bei Azijoje, kur numatyti net 27 koncertai, bilietai į kuriuos buvo išgraibstyti akimirksniu. Šiuo metu dėl itin didelio klausytojų susidomėjimo ketinama paskelbti apie kelis papildomus koncertus įvairiuose žemynuose.

Net keturis žemynus aplankysiantis koncertinis turas neaplenks ir Lietuvos, kur balandžio 30 dieną 19:30 val. visi norintieji „Forum Cinemas“ kino ekranuose galės išvysti tiesioginės transliacijos HD įrašą iš O2 arenos Londone, subūrusį dvi garsiausias amerikiečių vaikinų grupes. Garsiausios visų laikų New Kids on the Block ir Backstreet Boys dainos, simpatingiausi muzikos pramonėje besisukantys vyrukai, įspūdingas šou bei kvapą gniaužiantys šokių pasirodymai „Forum Cinemas“ kino ekranuose jau balandžio 30 dieną.