N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Kitas pasaulis. Pabudimas
Underworld 4 (2012)
Žanras: Siaubo, trileris
Sukurta: JAV
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2012-01-20
Trukmė: 1h 31 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



DĖMESIO! ŠĮ FILMĄ BUS GALIMA ŽIŪRĖTI IR 3D FORMATU.

Pamirškite viską, ką matėte, girdėjote ir žinojote apie "Kito pasaulio" tamsybes. Filmo sumanytojas ir idėjinis vadas Lenas Wisemanas radikaliai perkrovė fantastinį veiksmo trilerį, sukūrė novatorišką mitologiją ir pažadino absoliučiai neregėtą žvėrį.

Seksuali ir gundanti vampyrė Selena (aktorė Kate Beckinsale ketvirtą kartą atlieka jau kultiniu laikomą vaidmenį) prabunda po 12 metų miego stikliniame narve visiškai kitokiame, siaubingai žiauriame ir nepakančiame pasaulyje be jokios tolerancijos nemirtingiesiems.

Per tą laiką žmonės jau išsiaiškino ilgai slėptas paslaptis apie Vampyrų ir Vilkolakių klanų egzitenciją. Jie velniškai supyko dėl nekviestų svečių invazijos ir pasiryžo išnaikinti tarpusavyje konfliktuojančius tamsos karius.

Totalinį ir žūtbūtinį karą organizuojanti biotechnologijų korporacija "Antigen" užsimojo sukurti super galingus, milžiniškus ir frankenšteiniškus Vilkolakius. Nuolatiniai eksperimentai signalizuoja, kad atsparūs bet kokiems ginklams naujos kartos monstrai sugebės nušluoti nuo Žemės paviršiaus visus nereikalingus piliečius.

Vienintelė Selena nenori susitaikyti su artimiausios ateities genocido perspektyva. Ji net neįtarė, kad atgulė į miego komą jau būdama nėščia. Paslaptingomis aplinkybėmis gimusios dukrelės venomis teka vampyrų ir vilkolakių kraujas. Unikali mergaitė yra dviejų nesutaikomų priešų hibridė, kurią moksliniuose tyrimuose "Antigen" blogio genijai.

Motiniški instinktai neleidžia Selenai nusiraminti. Nenugalimoji ir nemirtingoji vampyrė ruošiasi kontratakuoti prieš bepročius mokslininkus ir atkeršyti kenkėjams už išbrauktus gyvenimo metus. Ji viltingai tikisi sutikti savo mažąją Evą ir apsaugoti vampyrų giminę nuo amžino išnykimo.

Gražiausia kino pasaulio vampyrė, rokinis garso takelis ("Linkin Park", "The Cure", "Lacuna Coil", "Ministry", "Evanescence"), pribloškiantys vizualūs efektai, energingas tempas, netikėti sugrįžimai ir pirmoji galimybė patirti kitokį 3D vaizdą, kuris buvo filmuojamas naujos revoliucijos aušrą anonsuojančia kamerų sistema "Red Epic". Nuo sausio 20 dienos - tamsiausiose Lietuvos 3D kino salėse!

Režisierius: Mans Marlind, Bjorn Stein

Prodiuseris: David Kern

Scenarijaus autorius: Allison Burnett, Kevin Grevioux

Vaidina: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Charles Dance, Theo James, India Eisley, Michael Ealy ir kt.