Ekstremalūs žudikai
New Police Story (2005)
Žanras: Veiksmo
Sukurta: China Film Group Corporation
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2005-06-10
Trukmė: 2h 03 min
Cenzas: zzz_N/A

JACKIE CHANAS VĖL ATLIEKA NEPAMIRŠTAMUS TRIUKUS BE KASKADININKŲ IR DEMONSTRUOJA SAVO MEISTRIŠKUMĄ KOVOS MENUOSE. TAČIAU SVARBIAUSIA - JIS ATLIEKA RIMTĄ VAIDMENĮ, NES "HONKONGO SKERDIKAI" TAI NE KOMEDIJĄ, TAI - VEIKSMAS!

NAUJI LAIKAI - NAUJI NUSIKALTIMAI, o kovoti su jais tenka senai Honkongo policijos gvardijai, kuriai vadovauja inspektorius Wingas. Wingas jau pasipiršo ir netrukus ruošiasi vesti savo mylimąją gražuolę Cho, tačiau jo planus sugriauna nesėkminga spec. operacija. Jos metu Wingas praranda visą savo skyrių - devynis policininkus, kadaise vadintus broliais. Visi jie žūsta Wingo akyse ir jam prireiks daugiau nei metų, kad išsiskirtų su viskio stikline ir vėl sugįžtų policijos nuovadą dirbti su nauju savo porininku Frenku.

INSPEKTORIUS VINGAS - taikliausias šaulys, rytų kovos menų treneris, greitai bėgioja, sąžiningai gaudo nusikaltėlius, tačiau, pasirodo, jis nepasiruošęs stoti į kovą su nauja nusikaltėlių karta. Senosios kartos policininkui sunku suprasti grupės jaunų kaukėtų nusikaltėlių, vagiančių ne dėl pinigų ir žudančių ne dėl savigynos, motyvus. O motyvai seni kaip pasaulis - tėvai jiems skiria per mažai dėmesio, per retai apkabina ir per daug jiems leidžia. Išlepintoje ir iškrypusioje jaunų žmonių sąmonėje gimsta poreikis žiaurioms pramogoms. Jie ieško aštrių susidūrimų su policija, žiauriausių žudynių metų vienas kitą filmuoja, o nufilmuotos medžiagos pagrindu kuria kompiuterinius žaidimus.

ŠIUOLAIKINIAI GANGSTERIAI - tai penkių jaunų žmonių grupė, tarp kurių yra ir viena mergina. Visi jie - visuomenės grietinėlė, taip vadinamas auksinis jaunimas. Jų tėvai - dideli žmonės Honkonge, nors jų pačių vaikai jų nekenčia. Kaukėtas penketukas dievina ekstremalius sportus - ekstremalų alpinizmą, šuolius su guma, vėžinėjimąsi riedučiais ant dangoraižių stogų. Visa tai gali praversti eilinį kartą grobiant banką, tačiau tikroji jų aistra - kompiuteriniai žaidimai. Naujas jų kuriamas žaidimas bus paremtas tikrais įvykiais... Žaidėjui reikia nužudyti devynis policininkus, o kas jo laukia kitame lygmenyje - nežino net žaidimo kūrėjai.