Ponas ir ponia Gangsteriai
Killers (2010)
Žanras: Romantinė veiksmo komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2010-06-11
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: zzz_N/A



Po atostogų romanu prasidėjusių keleto laimingų vedybinio gyvenimo metų, Džena sužino, kad jos svajonių vyro darbas yra ne toks jau nekaltas. Netikėtai pora tampa samdomų žudikų taikiniu, ir Dženai tenka rūpintis ne tik buitimi, bet ir tuo, kaip išnešti sveiką kailį.

Spenserio (akt. Ashton Kutcher) specializacija – užsakomosios žmogžudystės, todėl jam dažnai tenka keliauti. Gyvenima jis tarsi Džeimsas Bondas: egzotiškos vietovės, prabangūs automobiliai ir įspūdingos moterys. Tačiau viename Prancūzijos kurortų sutikęs ten atostogaujančią Dženą Kornfeld (akt. Katherine Heigl), jis supranta - tai jo gyvenimo meilė. Nė akimirkos nedvejodamas jis savo noru atsisako ankstesniojo kraują kaitinančio gyvenimo vardan bendros šeimyninės laimės.

Praėjus trejiems metams Spenseris ir Džena tebesidžiaugia tobula santuoka. Tačiau idilė baigiasi, kai iškart po trisdešimtojo gimtadienio Spenseris sužino, kad yra medžiojamas, o už jo galvą paskelbta solidi kelių milijonų dolerių premija. Bet ir tai dar ne viskas: pasirodo, žudikai sekė laimingąją porelę ne vienus metus ir puikiai žino jų įpročius. Jie visiškai šalia, tačiau nei Spenseris, nei Džena nežino, kas jie tokie. Porelei belieka vienintelė logiška išeitis - įtarinėti visus: draugus, kaimynus, bakalėjos savininką ir net atsitiktinius praeivius. Buitinius ir šeimyninius rūpesčius pakeičia nauji – kaip nors išnešti sveiką kailį ir gelbėti santuoką, kuri mirtinos grėsmės akivaizdoje taip pat ima braškėti...



Nuotaikinga komedija „Ponas ir ponia Gangsteriai“ rekomenduojama visoms poroms, besiskundžiančioms spalvų trūkumu šeimyniniame gyvenime. Galbūt ramus šeimyninis gyvenimas ne toks didelis blogis žinant, jog alternatyva – grėsmė gyvybei?

Režisierius: Robert Luketic

Aktoriai: Katherine Heigl, Aston Kutcher, Catherine O‘Hara, Tom Selleck, Alex Borstein, Katheryn Winnick, Rob Riggle, Mary Birdsong