Nenurodyta
Kaip pavogti nuotaką?
Made of Honor (2008)
Žanras: Nenurodyta
Sukurta: JAV
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2008-08-08
Trukmė: 1h 47 min
Cenzas: Nenurodyta

Štai jums tokia situacija: mergina ir vaikinas yra geriausi draugai, pažįstami jau daugelį metų, supranta vienas kitą be žodžių. Komplikacijos prasideda, kai vienas iš jų planuoja suorganizuoti sabotažą per kito vestuves. Visa tai yra iš kažkur girdėta ir matyta. Ar prisimenate komediją "Mano geriausio draugo vestuvės"? Jos prodiuseriai jau negalėjo sukurti antro tokio paties filmo, todėl sumąstė apversti viską aukštyn kojom ir sukeisti pagrindinių personažų lytis.

Taip Julia Roberts pavirto Patricku Dempsey. Moterų auditorijos numylėtinis vaidina beprotiškai įsimylėjusį milionierių, kuris sutinka tapti pabroliu savo geriausios draugės vestuvėse su Škotijos piliečiai vien tik tam, kad išnaudotų paskutinį įmanomą šansą suvilioti ilgametę mylimąją ir pagaliau ištarti žodžius, kokius ji labai nori išgirsti.

Britų režisierius Paulas Weilandas (TV serialas "Ponas Bynas") iš anksto žinojo, kad filmas bus lyginamas ir gretinamas su nepamirštamaja 1997-ųjų romantine komedija, kuri Lietuvoje suviliojo beveik 15 tūkst. žiūrovų. Todėl jis stengėsi paįvairinti scenarijų netikėtumais ir atrišo aktoriams rankas neplanuotoms improvizacijoms. Patrickas Dempsey ir Michelle Monaghan tapo komedijos bendraautoriais ir pasigavo azartą, todėl kiekvienas mėgino kažkuo nustebinti.

Filmavimo procesas Niujorke vyko gan sklandžiai, išskyrus smulkų faktą, kad jiems nepavyko išsivaduoti nuo nuolatinių stebėtojų tarybos. Nuo dvejiems "Auksiniams gaubliams" nominuoto Patricko Dempsey žavesio alpstančios gerbėjos persekiojo jį kiekvieną dieną ir nepaliko ramybėje net įjungus kameras. Tačiau TV serialo "Grei anatomija" aktorius visai nepyko dėl padidinto dėmesio, nes puikiai suprato, kad būtent šie žmonės padarė jį pasaulinio garso žvaigžde ir du kartus išrinko populiariausiu TV aktoriumi. Karjeros pradžioje pačius įvairiausius žanrus išbandęs 42-ejų metų vyrukas ("Epidemija", "Bėk", "Riksmas 3") nusprendė neišradinėti dviračio ir vaidinti tai, kas geriausiai sekasi.