Nenurodyta
Over her dead body
Over her dead body (2008)
Žanras: Romantinė komedija
Sukurta: New Line Cinema
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2008-05-02
Trukmė: 0h 01 min
Cenzas: Nenurodyta

Henris (akt. Paul Rudd) ir Keitė (akt. Eva Longoria) buvo neišskiriama pora. Tiesa, Keitė buvo šiek tiek isteriška ir pavydi, bet kuri nuotaka sugeba išlaikyti sveiką protą prieš vestuves? Taip, taip – Henris ir Keitė ruošėsi susituokti.

Tačiau likimo pirštui mostelėjus ir įvykus nelaimingam (šiek tiek kvailam) atsitikimui, Keitė žūsta vestuvių išvakarėse. Vargšas Henris, net nespėjęs duoti šventąją priesaką prie altoriaus, liko gedėti mylimosios... Vaikinui visos dienos tapo juodos ir apniukusios, jo niekas nedžiugino ir jis ištisas valandas praleisdavo galvodamas apie Keitę.

Matydama, kaip tiesiog akyse džiūsta draugas, Klojė (akt. Lindsay Sloane) nusprendžia gelbėti Henrį. Ji nusitempia draugą pas būrėją ir mediumę Ešlę (akt. Lake Bell). Henris pernelyg nepasitiki visokio plauko būrėjomis, tačiau jam jau vis vien... Na ir Ešlė nėra labai talentinga aiškiaregė ir dažnai jai į pagalbą tenka pasitelkti lakią fantaziją bei gražbylystes. Taip nutiko ir šįkart... Ešlė supranta, kad ji Henriui negali niekuo padėti, bet darbas yra darbas.

Tačiau Ešlė pirmą kartą per visą aiškiaregės karjerą apsiriko. Ne, ji neišgirdo jokių paslaptingų balsų iš anapus ir niekas neprašė perduoti žinutės Henriui. Bet visai netikėtai (ir Ešlei, ir Henriui) vargšo vaikino dienos staiga prašviesėjo. Henrį pralinksmina žavi ir atvira mergina, užsiimanti mediumės amatu. Žingsnelis po žingsnelio ir jie nejučia tampa daug artimesni nei galėjo pagalvoti. Deja, to nepastebėjo tik jie. Visą tą laiką juos akylai ir pavydžiai sekė pora akių. Tos akys pasikeitimus Henrio ir Ešlės santykiuose pamatė daug anksčiau nei jie patys...

Vieną gražią dieną, neiškentusi taip akivaizdžiai tarp jaunuolių įkaitusio oro, akių savinikė išdygo ant Ešlės slenksčio. Tai buvo Keitė. Taip, taip – toji pati Keitė, žuvusioji vestuvių išvakarėse. Ji į gyvųjų pasaulį sugrįžo vedama pavydo. Keitė niekaip negalėjo susitaikyti su tuo, kad Henris pamažu ima pamiršti ją. Tad ji nusprendė problemą sutvarkyti moterišku būdų – prigąsdinti konkurentę ir taip pašalinti ją iš Henrio gyvenimo. Keitė savo arsenale turi labai pavojingų – vaiduokliškų – ginklų. Ji gali priversti judėti daiktus arba atsirasti netikėčiausiose vietose. Ji taip paprastai nepasiduos ir Henrio kažkokiai mergiūkštei neatiduos.

Tačiau Keitė pamiršo keletą labai svarbių faktų: 1. Ešlė gyva; 2. Ji mediumė, pirmą kartą išvydusi vaiduoklį ir dėl to labai besidžiaugianti (nė trupučio neišsigandusi). 3. Jai taip pat patinka Henris. O gyva ir mylinti mergina, žinia yra kur kas žavesnė nei toji, kuri jau iškeliavo anapus...

Juodojo humoro komedija– nuotaikingas pasakojimas apie dviejų - gyvos ir mirusios – moterų kovą dėl mylimo vyro. Tai puiki ir pamokanti istorija apie tai, kokia gali būti ir kokia yra tikroji meilė.