Piko valanda 3
Rush Hour 3 (2007)
Žanras: Veiksmo komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2007-09-21
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: zzz_N/A

Kiečiausias Azijos detektyvas Lee ir juokingiausias Amerikos policininkas Jamesas Carteris vėl sugrįžta į kino ekranus. Režisierius Brettas Ratneris pristato veikmo komediją su nepakartojamuoju kovų meistras Jackie Chanu ir greitakalbiu juodaodžiu komiku Chris Tuckeriu "Piko valanda 3".

Paryžiuje vyksta nusikaltėlių karas. Kinų mafija meilės miestą paverčia tikru kovos lauku, kuriame tuzinas negyvų policininkų ir didžiulis chaosas.

Konsulas Hanas atskleidžia naujus triuškinančius įkalčius apie galingiausios ir žinomiausios nusikalstamos gaujos veiksmus. Jis nustatė svarbiausios ir visame pasaulyje įsigalėjusios Shy Sheno gaujos pėdsakus. Šią svarbią informaciją Hanas planuoja pranešti teismui, bet jį nutildo žudiko kulka.

Paskutinė miestiečių viltis - detektyvas Lee ir jo kolega Carteris. Nepakartojamoji porelė vyksta į Paryžių, kad atskleistų galingiausios pasaulyje kinų mafijos darbelius. Lee su Carteriu bando surinkti įkalčius bei sučiupti niekšus.

Jie nepažįsta miesto, nemoka kalbos, ir tiksliai net nežino, ko jie ieško, bet miklieji vyrukai pasiryžę išnaršyti visą Paryžių, kad sustabdytų pavojingiausius pasaulyje nusikaltėlius.

Vienoje filmo scenų Prancūzijos policijos vado vaidmenyje pasirodo režisierius Romanas Polianskis.



Vaidina: Jackie Chan..Detektyvas inspektorius Lee („Piko valanda 2“, ‚Šanchajaus kaubojus“, „Smokingas“ ) Chris Tucker.......Detektyvas James Carter ( „Džekė Braun“, „Penktasis elementas“, Piko valanda 2“

Režisierius: Bret Ratner („Piko valanda“,"Piko valanda 2",Raudonasis drakonas“)