Užkibo
Knocked Up (2007)
Žanras: Romantinė komedija
Sukurta: Universal Pictures
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2007-08-03
Trukmė: 2h 10 min
Cenzas: zzz_N/A

Iš pirmo žvilgsnio atrodė, kad tai yra paprasčiausias vienos nakties romanas, turėjęs baigtis kartu su saulės patekėjimu. Tačiau nekaltas paišdykavimas abiem jo dalyviams netikėtai pavirto į daug rimtesnes pasekmes turinčią istoriją.

24-erių pramogų žurnalistė Elison Skot (akt. Katherine Heigl) buvo pasiekusi tokį savo gyvenimo momentą, apie kurį sakoma "ant bangos": augantis darbdavių įvertinimas, didėjantis pasisekimas tarp priešingos lyties atstovų, pažintys su įtakingais ir garsiais pramogų verslo atstovais... Tačiau visa tai pasikeitė vos po vienos nakties, kuomet Elison patikėjo neatsakingu ir nesusitupėjusiu donžuanu Benu Stounu (akt. Sethas Rogenas) ir suprato, kad ji... laukiasi.

Merginai tenka rinktis tarp pagreitį įgaunančios karjeros ir motinystės. Tuo tarpu niekaip nesuaugantis lemtingos nakties herojus su siaubu suvokia, kad jo laisvam gyvenimo būdui gresia nemaloni pabaiga ir tėvo atsakomybė. Abu turintys ką prarasti jaunuoliai nusprendžia kartu išgyventi lemtingąjį devynių mėnesių laikotarpį ir pabandyti surasti abiem priimtiniausią sprendimą.

Realybė dažnai būna žiauri. Pamažu pažindami vienas kitą, jaunuoliai suvokia, kad jie anaiptol nėra sielos bičiuliai kaip kad vylėsi. Dar daugiau - tarp jų praktiškai nėra nieko bendra. Elison ir Benas pamažu supranta, kad dviejų žmonių tarpusavio santykiai reikalauja didžiulių pastangų, pasiaukojimo ir… meilės.

Rež. Juddas Apatow ("40-ies ir vis dar skaistus")

Vaidina: Sethas Rogenas ("Šrekas trečiasis", "Aš, tu ir Diupri", "40-ies ir vis dar skaistus", "Donis Darko"), Katherine Heigl ("Kalvos karalius", "100 merginų", "Valentinas", "Vėtrų kalnas"), Paulas Ruddas ("40-ies ir vis dar skaistus", "Naktis muziejuje", "Sidro namų taisyklės", "Romeo + Džiuljeta", TV serialas "Draugai"), Leslie Mann ("40-ies ir vis dar skaistus", "Kvepalai", "Apelsinų apygarda", "Džiunglių karalius", "Kietas tėtušis"), Jonahas Hillas ("Yvanas visagalis", "40-ies ir vis dar skaistus", "Klik! Arba gyvenimas pagreitintai", "Aš myliu Huckabees"), Jay'us Baruchelas ("Milijono verta mergina", "Sekso pamokos", "Per žingsnį nuo šlovės")