Įsibrovimas
Breaking & Entering (2007)
Žanras: Drama
Sukurta: The Weinstein Co.
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2007-01-26
Trukmė: 2h 05 min
Cenzas: zzz_N/A

Po trejų metų „Oskaro“ laureatas Anthony‘is Minghella į kino ekranus grįžta pristatydamas naują filmą, kuriam pats parašė scenarijų po 15 metų pertraukos. Pakvietęs mylimus aktorius, režisierius sukūrė filmą, kuriame meistriškai supinta jausmų ir nusikaltimų istorija, vaidina fatališkasis Jude‘o Law ir Juliette Binoche duetas bei atskleidžiamas tikrasis nerimastingo Londono veidas..

Milijoninis Londonas. Vilas (akt. Jude‘as Law) – vienas iš daugelio šio miesto gyventojų, bandantis čia įgyvendinti savo svajones. Kartu su savo partneriu Sendžiu (akt. Martinas Freemanas) jis sėkmingai dirba kraštovaizdžius kuriančioje architektūros įmonėje. Su didžiule energija Vilas įgyvendina vis ambicingesnius projektus ir... vis mažiau laiko praleidžia namuose, kur jo laukia graži, kiek melancholiška žmona Liv (akt. Robi Wright Penn) ir jos trylikametė dukra.

Nesibaigiantį Vilo darbų maratoną nutraukia staigi vagystė. Sparčiai atgyjančiame miesto rajone, Kings krose, įsikūrusi novatoriška jo architektūros studija patraukia vietinės nusikaltėlių gaujos dėmesį. Po eilinės vagystės netekęs kantrybės Vilas iki namų nuseka biurą apvogusį paauglį Miro (akt. Rafis Gavronas), gyvenantį kartu su savo mama Amira (akt. Juliette Binoche). Netikėtas susipažinimas su pabėgėle iš Bosnijos - ir santykių krizės kamuojamas vyras leidžiasi į aistringą pažintį. Pažintį, kuri atskleis laukinį jo paties ir, rodos, taip gerai pažįstamo miesto veidą...

Rež. Anthony‘is Minghella („Anglas ligonis“, „Talentingasis misteris Riplis“, „Šaltasis kalnas“)

Vaidina: Jude‘as Law („Talentingasis misteris Riplis“, „Dirbtinis intelektas“, „Priešas už vartų“, „Kelias į pražūtį“, „Šaltasis kalnas“, „Aš myliu Huckabees“, „Aviatorius“, „Alfis“, „Arčiau“), Juliette Binoche („Blogas kraujas“, „Mėlyna“, „Žala“, „Anglas ligonis“, „Šokoladas“, „Paslėpta“), Martinas Freemanas („Tegyvuoja meilė“, „Galaktikos gidas“), Robin Wright – Penn („Žinutė butelyje“, „Forestas Gampas“, „Baltasis oleandras“, serialas „Santa Barbara“), Ray‘us Winstone‘as („Šaltasis kalnas“, „Karalius Artūras“, „Narnijos kronikos: liūtas, burtininkė ir drabužių spinta“, „Infiltruoti“), Vera Farmiga („Ruduo Niujorke“, „15 šlovės minučių“, „Infiltruoti“)