Įvairaus amžiaus žiūrovams
Milijonas šventinių lempučių
Deck the Halls (2006)
Žanras: Komedija
Sukurta: 20th Century Fox
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2006-12-01
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Ar Kalėdų laukimas jums yra pats nepaprasčiausias ir stebuklingiausias metas? Jums neabejotinai pritartų Styvas Finčas (akt. M. Broderickas) - akinių specialistas ir neprilygstamas šio šventinio sezono organizatorius. Jau daugybę metų jis skrupulingai puoselėja kalėdines tradicijas, kurias jo šeima - žmona Keli (akt. K. Davis), dukra Medison (akt. A. Shawkat) ir sūnus Karteris (akt. D. Blue'as) - vos gali pakęsti. Styvo kalendoriuje užimta kiekviena gruodžio diena, tad jo šeimai nebelieka nieko kito kaip susitaikyti su beviltiška situacija.

Tačiau šiemet kalėdinę Styvo palaimą netikėtai suardo į šalimais esantį namą atsikraustęs Badis Halas (akt. D. DeVito). Nors Badis dirba automobilių pardavėju, iš tiesų tai yra didelė asmenybė, puoselėjanti dar didesnes svajones. Tiesa, joms dar tik lemta išsipildyti... Naujausias Badžio troškimas - namus papuošti tokiomis girliandomis, kad jų šviesa matytųsi iš kosmoso. Ar galite įsivaizduoti, koks širdies smūgis ištinka Styvą, vieną vakarą pro namų langą pamačius fantastišką šviesų spektaklį, prie kurio prisijungė žirgais kinkytos rogės ir netgi kupranugaris?! Tvarkingai suplanuotas jo gyvenimas - suardytas! Taip puoselėtas vietinio Kalėdų karaliaus įvaizdis - sugriautas! Nuo šiol Styvas turi misiją sukliudyti Bandžiui, o geriausia - jį pralenkti.

"Milijonas šventinių lempučių" - dviejų garsių komikų Danny'o DeVito ir Matthew Brodericko filmas apie neįprastas ir juokingas dviejų kaimynų varžybas, kurios dar niekada nebuvo tokios... gražios ir šviesios!

Rež. Johnas Whitesellas ("Didžiosios motušės namai 2")

Vaidina: Danny DeVito ("Skrydis virš gegutės lizdo", "Romanas su brangakmeniu", "Matilda", "Žmogus mėnulyje", "Ostinas Pauersas - auksinis narys", "Mano gyvenimo žuvis", "Būk kietas"), Matthew Broderickas ("Kelias į Velvilį", "Prielipa", "Godzila", "Inspektorius Gudrutis", "Stepfordo moterys", "Prodiuseriai"), Kristin Davis (serialas "Seksas ir miestas", "Šuns kailyje", "Berniuko Rykliuko ir Lavos mergaitės nuotykiai 3-D erdvėje"), Kristin Chenoweth ("Mano žmona - ragana", "Gyvenimas ant ratų", "Rožinė pantera"), Alia Shawkat, Sabrina Aldridge, Kelly Aldridge