N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Viešbutis BELGRADAS
Otel' «Belgrad» (2020)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2020-06-26
Trukmė: 1h 46 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Kino teatruose naujausias kultinės komedijos kūrėjų „Tarnas“ darbas – „Viešbutis Belgradas“

Nuo balandžio 3 dienos kultinės komedijos „Tarnas“ kūrėjai pristato naujausią – pavasariu ir romantika alsuojančią kino juostą – „Viešbutis Belgradas“. Iš koto verčiančioje komedijoje vėl mėgausimės nepriekaištinga charizmatiškojo Milošo Bikovičiaus vaidyba, beprotiškais nuotykiais ir nepakartojamu humoru.

Jaunas ir žavus Paša (akt. Milošas Bikovičius) seniai pamiršęs visus finansinius rūpesčius. Iš turtingos tetulės paveldėjęs milijoninės vertės penkių žvaigždučių viešbutį pačiame miesto centre, įsisuko į auksinio jaunimėlio gretas. Vakarėliai klubuose, šokiai iki ryto, šampanas, elitinės gražuolės, karštos naktys viešbutyje – visa tai veža, atjungia protą ir suteikia gyvenimui tokio „draivo“, kad kartais pamiršti laiku „pristabdyti arklius“.

Įsijautęs į itin sėkmingo verslininko vaidmenį, vieną dieną Paša netikėtai įklimpsta į tokią košę iš kurios išbristi nei teoriškai, nei praktiškai nėra jokių šansų. Jam gresia – vestuvės! Pasirodo, kažkurį vakarą, jaunuolis tiek prisidirbo, jog netyčia sudaužė itin prabangią senovinių daiktų kolekciją, priklausančia pačiam Belgrado mafijos bosui. Vienintelis kelias išpirkti visas kaltes – vesti kriminalinio pasaulio autoriteto dukterį, kuri, pasirodo, seniai nusižiūrėjusi Pašą, kaip potencialų jaunikį...tik bėda, jaunikis tam visai nepasiruošęs! Atsisakyti tokio sandėrio su mafijos bosu negali, nes būsi sumaltas į miltus, o ir visai prabangai „šakės“! Negana to, būsima nuotaka, visa į tėvą – nors ir graži, tačiau niekam tokios nelinkėtum! Jeigu, kas nepatiks be jokio gailesčio nusuks sprandą ir gyvas vis tiek neliksi!

Lyg to būtų maža, Pašos kelyje visai netikėtai pasirodo jo buvusi mergina – kelionių blogerė Daša (akt. Diana Požarskaja). Įspūdingos Dunojaus pakrantės, žavios Belgrado gatvelės, nuotykiai, romantiški vakarai drauge vėl pažadintų seniai pamirštus jaunuolių jausmus, jei ne nuolat ant kulnų minantis būsimas uošvis – mafijozas, įkyri, vestuvėms energingai besiruošianti nuotaka ir baimė netekti milijonų!

Romantika, beprotiški nuotykiai, įspūdingi Belgrado vaizdai ir nepakartojama mylimų aktorių vaidyba žada dar vieną neužmirštamą laiką kine!

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Konstantinas Statckij („Mažoras“)

Scenarijaus autoriai: Anatolijus Molčianovas („Virtuvė“, „Viešbutis Eleonas“), Vasilijus Kucenko („Virtuvė“, „Viešbutis Eleonas“)

Aktoriai: Milošas Bikovičius („Tarnas“), Diana Požarskaja („Viešbutis Eleonas“), Aleksandra Kuzenkina („Viešbutis Eleonas“) ir kt.